Együttműködő partnereink:

DVTK

KBSC

Putnok FC

Bánhorváti SE

pfla.hu
Sajóvölgye Focisuli
együttműködő partnerének,
a Puskás Akadémia
hivatalos honlapja


A JÁTSZI FOCI
a Sajóvölgye Focisuli tehetségkutató és tömegsport tagozataként működő mozgalom.
Fontos tudnivalók: link


hotellukacs.hu
Hotel Lukács

HÍREK

Emeljük a szintet!

2015-05-13 12:14:15
Emeljük a szintet!

Klubunk edzői két napos szakmai továbbképzésen vettek részt Egerben a Hotel Eger konferencia termében hétfőn és kedden. Az MLSZ edzőképző központja által szervezett országos konferenciára 650! edző regisztrált. A két nap témája a Magyarországi Akadémiák bemutatása, szakmai munkájuk, filozófiájuk megismertetése volt.

Az első napon a Vasas Kubala Akadémia, az Agárdi Sándor Károly Akadémia és a Debreceni Labdarúgó Akadémia vezetői mutatták be intézményüket. Délután gyakorlati bemutatókat tartottak a résztvevőknek az Egri stadionban. Kedden az Illés Akadémia, a Honvéd Akadémia és a Puskás Akadémia vezetői tartottak tartalmas előadásokat. Délután szintén gyakorlati bemutatók következtek. A két nap szervező munkájához gratulálunk Szalai Lászlónak az edzőképző központ igazgatójának és csapatának! Hasznos szakmai tapasztalatokat szereztünk amit a mindennapi munkánkba igyekszünk majd beépíteni.

A Sajóvölgyéből részt vevő edzők: Kádár Zsolt, Sándor Zoltán, Kócsi József, Kovács Roland, Szabó István, Zabos Attila, Kerekes Ottó, Czirle Zsolt, Zsiga Gyula

Megosztás a Facebook-on

Régebbi hírek:

Feltöltés alatt!