Együttműködő partnereink:

DVTK

KBSC

Putnok FC

Bánhorváti SE

pfla.hu
Sajóvölgye Focisuli
együttműködő partnerének,
a Puskás Akadémia
hivatalos honlapja


A JÁTSZI FOCI
a Sajóvölgye Focisuli tehetségkutató és tömegsport tagozataként működő mozgalom.
Fontos tudnivalók: link


hotellukacs.hu
Hotel Lukács

HÍREK

Edzői Értekezletet tartott klubunk vezetése

2016-01-19 20:17:19
Edzői Értekezletet tartott klubunk vezetéseNegrutz Ágoston elnök köszöntötte a megjelenteket és sok sikert kívánt a kollégáknak. Ezután Kádár Zsolt szakmai igazgató ismertette az új év feladatait.
A hatékonyabb szakmai fejlődés érdekében a klub szerződtette Koleszár Györgyöt képzési igazgatónak. Koleszár György szakedző, UEFA Elit A képesítéssel rendelkezik. Nem utolsó sorban Borsod-Abaúj-Zemplén megye szakmai igazgatója. Feladata a képzési rendszer kidolgozása az U7-től az U 19-es korosztályig. Mindezek beillesztése a gyakorlati munkába, ezek ellenőrzése, számonkérése. Emellett az egyéni képzések programjának kialakítása, megszervezése. Bízunk benne, hogy a képzési igazgató jelenléte mind edzőink, mind játékosaink fejlődéséhez hozzájárul.
Koleszár György bemutatkozó szavai után Kádár Zsolt egyeztette a csapatok edzésidőpontjait és edzőmérkőzés programjait. Sándor Zoltán koordinátor a teremtornák időpontjairól számolt be kiemelten a Sajóvölgye Kupákat ahol megint nagyon rangos mezőny gyűlt össze a különböző korosztályokban. Már hétvégén elkezdődik a tornasorozat.
Szombaton a 2001-esek Kazincbarcikán az Irinyi csarnokban, vasárnap a 2002-esek Putnokon a sportcsarnokban lépnek pályára. Összességében mozgalmas időszak elé nézünk, bízunk benne, hogy játékosaink legnagyobb örömére.

Képek:
További részletek >>>

Megosztás a Facebook-on

Régebbi hírek:

Feltöltés alatt!