Együttműködő partnereink:

DVTK

KBSC

Putnok FC

Bánhorváti SE

pfla.hu
Sajóvölgye Focisuli
együttműködő partnerének,
a Puskás Akadémia
hivatalos honlapja


A JÁTSZI FOCI
a Sajóvölgye Focisuli tehetségkutató és tömegsport tagozataként működő mozgalom.
Fontos tudnivalók: link


hotellukacs.hu
Hotel Lukács

HÍREK

U17, U19: egy győzelem, egy döntetlen a KBSC ellen

2016-03-19 21:22:02
U17, U19: egy győzelem, egy döntetlen a KBSC ellen

Pénteken játszotta le U19-es és U17-es csapatunk tavaszi negyedik bajnoki mérkőzését, az ellenfél Kazincbarcika csapata volt.

U17:
A mérkőzést végig irányítottuk, többet birtokoltuk a labdát de ellenfelünk nagyon jól megszervezte a védekezését, valamint játékosaink a támadó zónában több rossz döntést is hoztak a befejezéseknél. A 76. percben Tóth harcosságának köszönhetően büntetőhöz jutottunk melyet Gulyás értékesített. Ez a találat összességében megérdemelt sikerhez vezetett.

SVF - KBSC 1:0 (0:0)
SVF: Némedi - Lovasi, Gulyás, Dudás (Horváth K), Márton, Czagány (Mohamed), Pogonyi (Sándor D), Takács, Albók (Leskó), Molnár, Tóth
Edző: Kádár Zsolt
Gólszerző: Gulyás Kristóf

U19:
Igazán harcos, helyenként színvonalas mérkőzést játszottak a csapatok! A 33. percben Fábián Bence szép egyéni megoldása után Frecskó Tamás szerezte meg csapatunknak a vezetést. Az 53. percben Márton Martin egyenlített a vendégeknek. A mérkőzés hajrájában mindkét oldalon adódtak "meccslabdák" de egyik csapat sem tudta azokat kihasználni így maradt a döntetlen ami összességében igazságosnak mondható.

SVF: Polónyi - Lados, Ruszó, Orosz, Burger (Kovács Á), Dócs, Palkó (Lázár), Frecskó (Jónás), Botos, Fábián (Filkóházi), Lázi
Edző: Zabos Attila
Gólszerző: Frecskó Tamás

Mindkét csapatnak jár a gratuláció teljesítményéért!

Képek:
További részletek >>>

Megosztás a Facebook-on

Régebbi hírek:

Feltöltés alatt!