Együttműködő partnereink:

DVTK

KBSC

Putnok FC

Bánhorváti SE

pfla.hu
Sajóvölgye Focisuli
együttműködő partnerének,
a Puskás Akadémia
hivatalos honlapja


A JÁTSZI FOCI
a Sajóvölgye Focisuli tehetségkutató és tömegsport tagozataként működő mozgalom.
Fontos tudnivalók: link


hotellukacs.hu
Hotel Lukács

HÍREK

Nagyszerű hangulatú sportcsarnokavató gálát rendezett egyesületünk Kazincbarcikán a Don Bosco sportközpontban

2016-09-13 14:06:52
Nagyszerű hangulatú sportcsarnokavató gálát rendezett egyesületünk Kazincbarcikán a Don Bosco sportközpontban

Rengeteg érdeklődő, szurkolók, családtagok, játékosok tömkelege a “legkisebbektől az öregfiúkig”, sportvezetők, híres emberek és sportbarátok jelentek meg a kazincbarcikai sportcsarnokavatón szerdán délután.

A nemrégiben átadott Don Bosco Sportcsarnok épületében rendkívül színes és tartalmas programokkal készült Kádár Zsolt, a Sajóvölgye Focisuli sportigazgatója, a rendezvény főszervezője és lelkes, felkészült csapata. A focidélután nagyszerűre sikeredett, nyugodtan mondhatjuk, hogy az impozáns, XXI. századi épülethez méltó, magas színvonalú rendezvényt sikerült összehoznia a szervezőknek. A körülmények kiválóak, a hangulat frenetikus, a látvány lenyűgöző, az érdeklődés középpontjában pedig mi lehet más, mint a labdarúgás!

A nem sokkal 16 óra előtt kezdődött eseményen helyet kapott az U13-as csapatok minitornája, melyet szoros csatában a DVTK-s fiúk nyertek meg, 1-0-ra legyőzve a Sajóvölgye korosztályos csapatát. Üde színfoltként a gyengébbik nem képviselői, azaz a Sajóvölgye és a KBSC női labdarúgói is bemutatkoztak. Nem akármilyen rutinjukról adtak számot a Mezőkövesd és a KBSC “öregfiúi”, akik között több ismerős arcot is felfedezhettünk, többek között Zabos Attila, Kovács Roland, Bányai Péter és Komlósi Ádám is pályára lépett. A büntetőrúgóverseny után a futsal vette át a terepet, a Kazincbarcikai Ördögök – Ózd barátságos mérkőzés érdekessége, hogy a hazaiak együttesét Ungvári Miklós olimpiai ezüstérmes és háromszoros Európa-bajnok magyar cselgáncsozó is erősítette. A korábban említett U13-as minitorna döntője után, az esemény záróakkordjaként a DVTK NBI-es csapata Sütő Szilárd irányítása mellett az NBIII-as KBSC legénységgel csapott össze. A hazai gárdát Kovács Roland vezette.

Biztosan állíthatjuk, hogy egy emlékezetes foci délutánra neveztek be azok, akik a Don Bosco Sportcsarnokba látogattak szerda délután és remélhetőleg még sok, hasonló színvonalú sportesemény színtere lesz majd az új létesítmény.

putnokfc.hu

Képek:
További részletek >>>

Megosztás a Facebook-on

Régebbi hírek:

Feltöltés alatt!