Együttműködő partnereink:

DVTK

KBSC

Putnok FC

Bánhorváti SE

pfla.hu
Sajóvölgye Focisuli
együttműködő partnerének,
a Puskás Akadémia
hivatalos honlapja


A JÁTSZI FOCI
a Sajóvölgye Focisuli tehetségkutató és tömegsport tagozataként működő mozgalom.
Fontos tudnivalók: link


hotellukacs.hu
Hotel Lukács

HÍREK

A hétvégi mérleg: 4 győzelem 1 döntetlen 2 vereség

2016-09-21 12:10:12
A hétvégi mérleg: 4 győzelem 1 döntetlen 2 vereségU17:
A múlt hét után egy újabb szabolcsi gárda, a Nyíregyháza Oros volt az ellenfele a Sajóvölgye U17-es csapatának. A hazaiak gyors góllal indították a találkozót, amely után mindenki kicsit megnyugodott. A második félidő elején kétgólra növelte előnyét az SVF, melyet a mérkőzés végéig meg is tartott. Győzelmével továbbra is 100%-os (a Tállya elleni mérkőzést nem számítva) és vezeti a bajnokságot az U17-es csapat.

Sajóvölgye Focisuli – GFSE Nyíregyháza Oros 2-0 (1-0)

SVF: Galambvári (Balogh), Kaczur J. (Makónyi), Fehér, Ádám, Szilágyi, Juhász, Jobbik, Molnár, Kaczur M. (Tornai), Puda (Mészáros), Bóna (Figeczki)
Edző: Zsiga Gyula

Gólszerzők: Ádám, Molnár


U19:
Zabos Attila hibátlan mérleggel rendelkező csapata, az SVF U19 szintén a Nyíregyháza Orossal mérte össze tudását. Filkóházi Zsolt révén meg is szerezték a vezetést a sajóvölgyések, de aztán egy rövidzárlat következett. Kilenc perc alatt háromszor is betaláltak a nyíregyháziak, ami kicsit megroppantotta a hazaiakat. A játékrész utolsó percében sikerült a szépítés a hazaiaknak és joggal reménykedtek, hogy a tarpai mérkőzéshez hasonló módon meg tudják fordítani a találkozót. Sajnos erre nem került sor, a második negyvenöt perc nem hozott gólt egyik részről sem, így a vendégek győztek, az SVF U19 pedig elkönyvelhette szezonbeli első vereségét.

Sajóvölgye Focisuli – GFSE Nyíregyháza Oros 2-3 (2-3)

SVF: Némedi (Elek), Lovasi, Orosz (Leskó), Gulyás (Botos), Albók (Palkó), Molnár (Sándor D.), Takács, Horváth (Pogonyi), Tóth, Márton, Filkóházi
Edző: Zabos Attila

Gólszerzők: Filkóházi, Márton


U14:
Kíváncsian vártuk, hogy a múlt heti kilences után mire lesz képes idegenben, Karcagon az SVF U14-es gárdája. Kicsit foghíjas létszámmal, három cserével, de annál nagyobb lelkesedéssel állt ki Sándor Zoltán együttese. Az első félidő némiképp meglepő módon nem hozott gólt, a másodikban aztán megnyíltak a gólcsapok. Szerencsére az összeset Sajóvölgyés játékos nyitotta meg és hogy mennyit? Hetet! Igen, 31 perc alatt hétszer voltak eredményesek a fiúk, mellyel újabb magabiztos győzelmet szereztek, ráadásul ismét kapott gól nélkül hozták le a találkozót!

Karcagi SE – Sajóvölgye Focisuli 0-7 (0-0)

SVF: Csernely, Huszák (Marok), Nagy, Viktor, Kassai, Németh (Szabó Dózsa), Toma, Bottlik, Dányi, Szilágyi (Berta), Palóczky
Edző: Sándor Zoltán

Gólszerző: Dányi (2), Toma (2), Marok (2), Palóczky


U15:
A Sajóvölgye U15-ös csapata továbbra sem talál legyőzőre, Szabó István tanítványainak ugyanis Karcagon is sikerült bezsebelnie a győzelmet. Már a 7. percben közepet kezdhettek a hazaiak, amit a félidei pihenőig még kétszer tehettek meg. A folytatásban sem változott a játék képe, a fiúk még kétszer köszöntek be a karcagiaknak és ismét magabiztos győzelmet arattak. Az újabb három pont azt is jelenti, hogy az U15 a bajnokságban egyedüli 100%-os csapatként áll a tabella élén.


Karcagi SE – Sajóvölgye Focisuli 0-5 (0-3)

SVF: Fürjes (Gál), Tóth Á., Proczner, Szabó D., Magyar, Tóth Cs., Szegedi (Kovács A.), Sándor B., Horbász (Rudi), Váradi (Krajnyák), Seres (Almási)
Edző: Szabó István

Gólszerző: Tóth Á., Váradi, Magyar, Tóth Cs. (2)


Képek az U17-U19 GFSE Oros elleni bajnoki mérkőzéseiről:
További részletek >>>

Megosztás a Facebook-on

Régebbi hírek:

Feltöltés alatt!