Együttműködő partnereink:

DVTK

KBSC

Putnok FC

Bánhorváti SE

pfla.hu
Sajóvölgye Focisuli
együttműködő partnerének,
a Puskás Akadémia
hivatalos honlapja


A JÁTSZI FOCI
a Sajóvölgye Focisuli tehetségkutató és tömegsport tagozataként működő mozgalom.
Fontos tudnivalók: link


hotellukacs.hu
Hotel Lukács

HÍREK

U15, U14: kiütéses győzelmek a hétvégén

2016-11-25 19:42:57
U15, U14: kiütéses győzelmek a hétvégén

Nagypályás csapataink közül az U19-esek és U17-esek szabadnaposak voltak a hétvégén, az U15-ösök és U14-esek Karcagot fogadták.

U15:
Újra hazai környezetben rúghattak labdába a Sajóvölgyés srácok, akik a középmezőnyhöz tartozó Karcagot fogadták. A papírforma a hazaiak győzelmét sejtette, de mint tudjuk az ilyen mérkőzések behúzása sokszor sokkal nehezebb. Szabó István játékosai azonban a könnyebb utat választották, már az első játékrészben magabiztos előnyre tettek szert, amit a másodikban tovább növeltek, így újabb remek teljesítménnyel tartották itthon a 3 pontot! Érdekesség, hogy az öt gólt öt különböző játékos szerezte, azért ez is mutat valamit a csapategységről. Bármily hihetetlen, de a 13. (!) győzelmükkel még mindig 100%-os a csapat!!!

Sajóvölgye Focisuli – Karcagi SE 5-0 (3-0)

SVF: Fürjes (Gál) – Tóth Á, Proczner, Szabó, Magyar, Tóth Cs. (Lázár), Szegedi, Sándor, Horbász, Váradi (Almási), Seres (Kozma)
Edző: Szabó István
Gólszerzők: Szegedi, Magyar, Almási, Kozma, Sándor


U14:
Köszönik szépen, az U14-es fiúk is nagyszerűen érzik magukat a tabella élén és szeretnék, ha ez még nagyon-nagyon sokáig így maradna. Mondjuk a bajnokság végéig. Természetesen azért, hogy ez így maradjon ők és a szakmai stáb lehet a legtöbbet. Meg is tették a hétvégén is, szórtak 11-et a Karcagnak. A fiúk ismét kitették a szívüket a pályára, az ellenfelet megtisztelve végig komolyan vették a találkozót és rászolgáltak a kiütéses győzelemre!

Sajóvölgye Focisuli – Karcagi SE 11-0 (7-0)

SVF: Csernely – Szlifka, Palóczky (Marok), Viktor (Keresztes M.), Kassai (Vrastyák), Lakatos, Bottlik (Dányi), Huszák (Keresztes A.), Szilágyi, Németh (Szabó), Berta
Edző: Sándor Zoltán

Gólszerzők: Szilágyi (5), Lakatos (2), Berta (2), Szlifka, Huszák


Képek:
További részletek >>>

Megosztás a Facebook-on

Régebbi hírek:

Feltöltés alatt!