Együttműködő partnereink:

DVTK

KBSC

Putnok FC

Bánhorváti SE

pfla.hu
Sajóvölgye Focisuli
együttműködő partnerének,
a Puskás Akadémia
hivatalos honlapja


A JÁTSZI FOCI
a Sajóvölgye Focisuli tehetségkutató és tömegsport tagozataként működő mozgalom.
Fontos tudnivalók: link


hotellukacs.hu
Hotel Lukács

HÍREK

Fantasztikus győzelmet aratott U 14-es csapatunk a csoport rangadóján

2017-04-03 12:14:41
Fantasztikus győzelmet aratott U 14-es csapatunk a csoport rangadóján

Szombaton hazai pályán fogadtuk a Mezőkövesd-Zsóry csapatát. Már a bajnokság kezdete előtt beharangozták, hogy egyértelmű célkitűzés náluk a bajnoki cím megnyerése és az egy osztállyal feljebb kerülés. Igen ám csak nem számoltak a Sajóvölgye Focisulival, Sándor Zoltán tanítványaival...

Ez a bajnokság 3 fordulóból áll a létszám miatt, anno még ősszel az első mérkőzésen hazai pályán 2:1 arányú vereséget szenvedtünk, aztán mindkét csapat sorban nyerte meg valamennyi mérkőzését. Szintén még az őszi szezon végén Mezőkövesden sikerült "kiegyenlíteni a számlát" hiszen mi győztünk nagy csatában 2:1-re. Tavasszal a csapatok ugyanott folytatták, hiszen mindenki nyerte a soron következő mérkőzését. És így érkeztünk el 2017. április 1-hez (ami nem áprilisi tréfa) a bajnoki címet nagy valószínűség szerint eldöntő mérkőzéshez.
A találkozót nagyszerű időben, jól előkészített pályán rendeztük meg. Mindkét csapatot sok-sok szülő, szurkoló kísérte el. Jól kezdődött számunkra a mérkőzés, már az 5. percben Szlifka Márton talált be és szerezte meg nekünk a vezetést. Ezután nagy mezőnyjáték kezdődött, a félidő közepén ellenfelünk kicsit fölénk nőtt játékban és mindez a 20. percben az egyenlítő gólhoz vezetett melyet Budai Gábor szerzett. (mellesleg Gábor a csoport gólkirálya akit télen igazolt a Mezőkövesd a Borsod Volántól). Csapatunk nem csüggedt, végig óriási hittel, akarattal játszottunk! Az első félidőben 1:1-el vonulhattunk pihenőre.
A második játékrészt megint nagyszerűen kezdtük és Szilágyi Máté mesteri góljának köszönhetően a 44. percben ismét nálunk volt az előny, (2:1). Egyre inkább a mi akaratunk érvényesült, jól zártunk, jól segítettük ki egymást, mindig volt valaki aki kisegítette a másikat, ha pedig eljutottak a kapunkhoz akkor ott volt Csernely Marci aki magabiztosan védett. A 78. percben minden kérdést lezártunk, feltettük az i -re a pontot! Történt ugyanis hogy jó 30 méterről szabadrúgáshoz jutottunk. A labda mögé a nagyszerű lövőerővel rendelkező Berta Peti állt, annak rendje-módja szerint nekifutott és hatalmas gólt lőtt a léc alá, (3:1)! Óriási öröm, extázis, kimondhatatlan büszkeség!
Bizony ezeket a fiúkat néhány évvel ezelőtt válogattuk ki a különböző településekről, jöttek szorgalmasan, edzettek tornákra jártak. Mára a sok edzés meghozta gyümölcsét, szinte mindenki óriási fejlődésen ment keresztül. A nyáron Sándor Zoltán vette át az U14-es csapat irányítását, nagyszerűen felkészítette a fiúkat, látványos, gólra törő játékot játszanak nagyon fegyelmezetten. Mint közösség is kiváló a csapatunk! Megható volt hallani ahogy a mérkőzés után már átöltözve odajöttek a fiúk az edzői iroda elé és egymásba kapaszkodva éltették és köszönték meg együtt Zoli bácsi munkáját. Azt hisszük ezekért a pillanatokért érdemes dolgozni a hétköznapokon! Szívből gratulálunk mindenkinek, köszönjük aki bármilyen segítséget nyújtott a csapat szerepléséhez! (Csak zárójelben jegyezzük meg, még van néhány mérkőzés, nem szabad kiengedni, ugyanúgy koncentrálni srácok.)

SVF - Mezőkövesd-Zsóry 3:1 (1:1)
SVF: Csernely - Kassai, Viktor, Szlifka, Huszák, Palóczky (Keresztes A), Dányi, Berta, Lakatos, Borai (Toma), Szilágyi (Vrastyák)
Edző: Sándor Zoltán
Gólszerzők: Szlifka, Szilágyi, Berta

Megosztás a Facebook-on
170401_SVF-Mezkov_U15-14-35.jpg170401_SVF-Mezkov_U15-14-10.jpg170401_SVF-Mezkov_U15-14-26.jpg

Régebbi hírek:

Feltöltés alatt!