Együttműködő partnereink:

DVTK

KBSC

Putnok FC

Bánhorváti SE

pfla.hu
Sajóvölgye Focisuli
együttműködő partnerének,
a Puskás Akadémia
hivatalos honlapja


A JÁTSZI FOCI
a Sajóvölgye Focisuli tehetségkutató és tömegsport tagozataként működő mozgalom.
Fontos tudnivalók: link


hotellukacs.hu
Hotel Lukács

HÍREK

U-15: Vesztett állásból fordított csapatunk! Ózdi FC - SVF SE 2:3

2011-10-09 13:21:16

Gólszerzőink: Fábián Bence, Dányi József, Demeter Sándor

SVF SE: Kondás N - Marczis M, Dányi J, Dányi D, Farkas J - Ruszó G, Nestián G - Bálint Zs, Fábián B, Frecskó T - Lahó G.
Csere: Bálint Zs - Demeter S, Lahó G - Filkóházi Zs, Ruszó G - Burger M.
Edzők: Kócsi József, Bányai Péter

Csapatunk visszafogottan kezdte a mérkőzést. Már az 5' percben hátrányba kerültünk egy fölöslegesen elkövetett szabálytalanság után büntetőből szereztek gólt a hazaiak. 1:0 Sajnos gyorsan kaptuk a következőt! Kapusunkról kipattanó labdát értékesített a hazaiak csatára. 2:0 Ezután magunkra találtunk, fokozatosan átvettük a játék irányítását. Fábián Bence 22 méterről nagyon szép gólt lőtt. 2:1 A szünet után is bátran játszottunk, változatos, eseménydús volt a mérkőzés. Ebben a játékrészben túlnyomórészt a mi akaratunk érvényesült, 3-4 nagy gólszerzési lehetőséget is elszalasztottunk. Egy szép jobb oldali beadás után Dányi József kiegyenlített! 2:2 A haziak 10' perccel a vége előtt újabb büntetőhöz jutottak amit kapusunk Kondás Norbert bravúrral hárított! 2' perccel a mérkőzés vége előtt megszereztük a győztes gólt! Szép egyéni megoldás után Demeter Sándor lőtt a kinnálló kapus fölött 16 méterről a hálóba! 2:3
Kócsi József edző: Gratulálok játékosaimnak, hiszen a kezdeti nehézségeken úrrá lettünk, a játékot irányítva, sok helyzetet kidolgozva megérdemelten nyertük meg a mérkőzést. A csapat óriási mentális erőről tett tanúbizonyságot, hiszen idegenben két gólos hátrányból talpraállni és megnyerni a mérkőzést nagyon dicséretes tett! Erre lehet építeni a jövőben!

Megosztás a Facebook-on
svfs0366.JPG

Régebbi hírek:

Feltöltés alatt!