Együttműködő partnereink:

DVTK

KBSC

Putnok FC

Bánhorváti SE

pfla.hu
Sajóvölgye Focisuli
együttműködő partnerének,
a Puskás Akadémia
hivatalos honlapja


A JÁTSZI FOCI
a Sajóvölgye Focisuli tehetségkutató és tömegsport tagozataként működő mozgalom.
Fontos tudnivalók: link


hotellukacs.hu
Hotel Lukács

HÍREK

Parázs összecsapás és kiegyenlített küzdelem a Diósgyőr ellen! SVF SE - DVTK 2-3 (1-0)

2011-10-11 10:51:10

Múcsonyban estek egymásnak a csapatok múlt héten, a regionális torna keretein belül!

SVF SE: Albók Zoltán - Csóti Vilmos, Dudás Dávid, Bodnár Martin, Nazareczki Dániel, Tóth József, Pogonyi Dominik, Holló Ákos, Lázár Zsolt, Vécsei Patrik, Holló Áron
Cserék: Németh Máté, Csabai Máté, Horváth Krisztián, Hauberger Csaba, Csopa Gábor, Farkas Márk, Szemere Szabolcs
Edző: Kovács Roland, Béres Csaba
Gólszerzők Holló Ákos, Pogonyi Dominik ill. Lehóczki Balázs, Kállai Kevin, Dovák Dániel

Két hasonló erőt képviselő csapat küzdelmével indult a találkozó, amin eleinte többnyire mezőnyjáték folyt a pályán. 10perc elteltével aztán csapatunk vette kezébe az irányítást és dolgozott ki több nagy helyzetet is, ám a vendégek hálója érintetlen maradt. a félidő vége előtt nem sokkal aztán, Holló Ákos lépett ki a leshatárról és higgadtan lőtt a kapuba, megszerezve ezzel a vezetést.
A félidő után aztán rákapcsolt a Diósgyőr és helyenként beszorította a mieinket a saját térfelükre, aminek két gyors gól és vendég vezetés lett az eredménye. Előbb Lehóczki Balázs pofozott be egy kipattanó labdát, majd egy percre rá Kállai Kevin lőtt nagy gólt a bal felsőbe. Csapatunk azonban nem tört meg és azonnal magához ragadta a kezdeményezést. A meccs vége előtt 6 perccel, ez gólban is megmutatkozott. egy gyors bal oldali akció végén Pogonyi Dominik került lövőhelyzetben és gyönyörűen lőtt a jobb sarokba, újra egalizálva ezzel az állást. Az utolsó 5 percben aztán mindkét csapat nagy erőkkel rohamozott, a kapuk felváltva forogtak veszélyben, ám gólt csak a vendégek lőttek, ismét egy kipattanó labdát értékesítve.
A győztes gólt szerző Dovák Dániel találatára már nem érkezett válasz, így a remek iramú és változatos derbit ezúttal a Diósgyőr nyerte meg. Csapatunkat összességében dicséretet érdemel, amelyben több jó egyéni teljesítmény is akadt és örömteli hogy a fiúk vesztett állásból sem adták fel a harcot.

Kovács Roland: Nagyon hasznos mérkőzést játszottunk, a remekül felkészített DVTK ellen. Csapatom a vereség ellenére dicséretet érdemel!

Megosztás a Facebook-on
SAM_1462.JPGSAM_1478.JPGSAM_1490.JPG

Régebbi hírek:

Feltöltés alatt!