Együttműködő partnereink:

DVTK

KBSC

Putnok FC

Bánhorváti SE

pfla.hu
Sajóvölgye Focisuli
együttműködő partnerének,
a Puskás Akadémia
hivatalos honlapja


A JÁTSZI FOCI
a Sajóvölgye Focisuli tehetségkutató és tömegsport tagozataként működő mozgalom.
Fontos tudnivalók: link


hotellukacs.hu
Hotel Lukács

HÍREK

Fölényes diadal a KBSC otthonában! KBSC - SVF SE 1-4 (1-1)

2011-10-13 22:12:53

U-12-es csapatunk nagyarányú győzelme Kazincbarcikán!

SVF SE: Márián D. - Csóti, Dudás, Ruszó B., Nazareczki - Fehér D., Pogonyi D., Hauberger, Lázár - Horváth G., Putnoki J.
cserék: Tóth J, Czagány, Horváth K.,Vécsei, Szemere
Edző: Kovács Roland, Béres Csaba

Igazi sportidőben kezdődött a mai presztízscsata a barcikai centerpályán. A két csapat nem sokat puhatolózott egyből gólratörő és kemény játék vette kezdetét, amelyből a mieink jöttek ki jobban, ugyanis Horváth G. megszerezte a vezetést. A vendég gól némileg felpaprikázta a Barcikát, amely helyenként dominálni tudott és nem sokkal később egyenlített is.
Ekkor következett a szünet és aki azt hitte, h a hazaiak átveszik az irányítást az bizony tévedett. A második játékrészt egy új erőre kapó Sajóvölgye kezdte, a fiúkat láthatóan sikerült felpörgetni a rövid pihenő alatt. Csapatunk teljesen átvette az irányítást és egyre nagyobb nyomást helyezett a Barcika kapujára, aminek meg is lett az eredménye: egy távoli szabadrúgásból Ruszó hatalmas gólt ragasztott a hazai kapu jobb felső sarkába. Erre a gólra még a hazai szurkolók is elismerően csettinthettek, a vezetés pedig újra nálunk. A srácok ennek ellenére sem lassítottak, a KBSC ugyan mindent megtett az egyenlítésért, ám az újabb gólt ismét csapatunk szerezte, mikor egy nagyszerű beadás végén Horváth K. kapásból bombázott a hálóba. 2 gólos előny tudatában sok csapat az eredmény megtartására törekedett volna, ám a mieink nem álltak le és tovább rohamozták a hazai kaput. A Barcika ugyan becsülettel küzdött a szépítésért, ám nem tudták megbontani a remekül záró védelmünket, sőt nem sokkal a vége előtt újabb gólt kaptak a házigazdák. Egy végletekig kijátszott akció végén Tóth került ajtó-ablak ziccerben és magabiztosan értékesítette azt, beállítva ezzel a 4-1-es végeredményt. Csapatunk ezzel nagy győzelmet aratott egy igazi presztízsmeccsen és bizonyította, h sokra hivatott! Elmondható, hogy győzelmünk ilyen arányban is megérdemelt.

Kovács Roland: Jó iramú meccsen, egy jó csapat ellen sikerült sima győzelmet aratnunk. a második félidőben egyértelműen a Barcika felé kerekedtünk, aminek nem is lehetett más a vége,mint egy nagy arányú siker! Csapatom minden tagja dicséretet érdemel!
SZÉP VOLT FIÚK!

Megosztás a Facebook-on
DSCF6911.JPGDSCF6936.JPGDSCF6952.JPG

Régebbi hírek:

Feltöltés alatt!