Együttműködő partnereink:

DVTK

KBSC

Putnok FC

Bánhorváti SE

pfla.hu
Sajóvölgye Focisuli
együttműködő partnerének,
a Puskás Akadémia
hivatalos honlapja


A JÁTSZI FOCI
a Sajóvölgye Focisuli tehetségkutató és tömegsport tagozataként működő mozgalom.
Fontos tudnivalók: link


hotellukacs.hu
Hotel Lukács

HÍREK

Jó kis meccset játszott U-15--ös csapatunk a Diósgyőr ellen!

2011-10-29 18:47:50

SVF SE - DVTK 3:3 (1:3)

SVF SE: Kondás N - Marczis M, Balogh D, Dányi D, Farkas J - Vas B, Sándor Á, Hankó M, Fábián B, Lahó G - Balogh J Tartalékok: Málik M, Nestián G, Dányi J, Burger M.
Edzők: Kócsi József, Bányai Péter

DVTK: Szalóczy D - Kapitány K, Igó Z, Ivánka P, Kapitány E - Gergely Á, Lukács P, Szabó B, Krakkai M - Balogh B, Bárdos B. Tartalékok: Fazekas M, Krompaszky P, Budai M, Újvárosi M, Bordás K, Vígh L. Edző: Kiser László

Harcos de sportszerű mérkőzést játszottak a csapatok. A mérkőzés első szakaszában a Diósgyőr dominált. Meg is szerezték a vezetést Krakkai Máté révén egy büntetőből, majd nemsokkal később Bárdos Bence beadása hullott a hosszú sarokba. Az újabb góllal kétgólosra növelték előnyüket a vendégek. Később kezdett magára találni a hazai csapat és egy szép jobb oldali támadás végén Balogh József használta ki ziccerét. Sajnos egy rossz kapuskifutás után újabb jogos büntetőhöz jutottak a vendégek melyet Krakkai Máté biztosan értékesített. A szünetben rendezték a sorokat a hazaiak, helyenként lüktetett a játék, itt is ott is akadtak lehetőségek. Málik Mihály szünetben állt be és fontos szituációban ziccert hárított. A második félidő derekán Marczis Marcell sokadszor jól lépett be a támadásba és 18 méterről szép gólt lőtt a jobb alsó sarokba. A hajrában sikerült az egyenlítés is. Az ekkor már centert játszó Dányi Dániel lépett ki a védők közül, lövését még a vendég kapus hárította de a kipattanót Vas Benjámin biztosan értékesítette. Ezzel kialakult a 3:3-as végeredmény. Megállapítható, hogy a csapatok edzői jó döntést hoztak amikor a két csapat szabadnapját kihasználva lekötötték a találkozót.

Megosztás a Facebook-on

Régebbi hírek:

Feltöltés alatt!