Együttműködő partnereink:

DVTK

KBSC

Putnok FC

Bánhorváti SE

pfla.hu
Sajóvölgye Focisuli
együttműködő partnerének,
a Puskás Akadémia
hivatalos honlapja


A JÁTSZI FOCI
a Sajóvölgye Focisuli tehetségkutató és tömegsport tagozataként működő mozgalom.
Fontos tudnivalók: link


hotellukacs.hu
Hotel Lukács

HÍREK

U-15: Mezőnyfölény, sok kihagyott helyzet és vereség.

2011-11-06 08:15:05

SVF SE - Nyírsuli 0-3 (0-2)

SVF SE: Málik (Kondás) - Marczis, Dányi J., Dányi D., Ruszó G. (Balogh D.) - Bálint, Nestián, Sándor Á., Fábián B., Frecskó - Lahó (Burger)
Edző: Kócsi József, Bányai Péter

A pontszerzés reményében lépett pályára Múcsonyban a 15évesek. A találkozó előtt egyperces néma csenddel emlékeztek a csapatok az elhunyt Albert Flóriánra.
A kezdő sípszó után aztán a mieink vették kezükbe az irányítást és nagyon sokáig úgy tűnt, hogy ezen a meccsen gyarapítjuk pontjaink számát. Főként a bal szélen, több veszélyes akciót vezettünk, mezőnyben pedig jóval többet birtokoltuk a labdát, mint a tabellán jobb helyet elfoglaló Nyírsuli csapata. Aztán egy nem várt egyéni hiba után hátrányba kerültünk, ami azért is volt nagyon bosszantó, mert a vendéggól egyáltalán nem volt benne a játék képében. A fiúk tovább támadtak ugyan, de a befejezésekbe rendre hiba csúszott. Előbb Bálint durrantott mellé ígéretes helyzetből, majd Lahó hibázott ziccert, szép cselek után. A félidő vége előtt aztán újabb szabolcsi gól született, miután egy oldalszabadrúgás után a labda érintés nélkül hullott a kapunkba. A szünetben tehát azon kellett munkálkodnia Kócsi Józsefnek, hogy elhitesse a fiúkkal, hogy ezen a meccsen még kétgólos hátrányban is van keresnivalónk.
Ez láthatóan sikerült, hiszen a második félidőt még nyomasztóbb fölényben játszottuk le és még több helyzetet sikerült kialakítani. Ennek ellenére, egy ártalmatlan szituációt követően ismét a Nyírsuli szerzett gólt, eldöntve ezzel gyakorlatilag a mérkőzést is. A folytatásban ugyan további hazai helyzetek következtek, de a vendég kapu érintetlen maradt, így egy olyan mérkőzésen szenvedtünk többgólos vereséget, ahol mezőnyben jobban játszottunk és több lehetőséget alakítottunk ki. Nyugodt szívvel kijelenthető, hogy sokkal több volt ebben a meccsben!

G: Csernák (2), Banka

Kócsi József: Egyenrangú ellenfelek voltunk, ám az egyéni hibák megpecsételték sorsunkat. A helyzetkihasználásban sokat kell javulnunk a jövőben.
Tovább a galériába >>

Megosztás a Facebook-on
SAM_2075 (Large).JPGFrecskó támadásbanSAM_2084 (Large).JPG

Régebbi hírek:

Feltöltés alatt!