Együttműködő partnereink:

DVTK

KBSC

Putnok FC

Bánhorváti SE

pfla.hu
Sajóvölgye Focisuli
együttműködő partnerének,
a Puskás Akadémia
hivatalos honlapja


A JÁTSZI FOCI
a Sajóvölgye Focisuli tehetségkutató és tömegsport tagozataként működő mozgalom.
Fontos tudnivalók: link


hotellukacs.hu
Hotel Lukács

HÍREK

Szenzációs sikert értek el a 10évesek! Kupagyőztes a Sajóvölgye!

2011-11-19 18:53:01

Nívós teremtornán szerzett első helyet a 2002-es csapatunk Kazincbarcikán!

A mai nap kezdetét vette a teremidény, amit egy 7csapatos igencsak erős mezőnyt felvonultató torna indított. A kazincbarcikai Irinyi tornacsarnok már reggeltől izzott, a sok lelkes szülő és érdeklődő hangos szurkolása már a kezdetektől fogva remek hangulatot teremtett. Megjegyzendő, hogy talán a mi csapatunk szülőkből és barátokból verbuválódott "szurkolótábora" volt a leghangosabb, ami nagy segítséget nyújtott az amúgy is remekül küzdő gárdánknak.
Mindjárt az első meccsen egy rangadó következett a KBSC ellen ami egy remek színvonalú, iramú meccset és döntetlent hozott. Ezt követően viszont már nem engedélyeztünk pontot egyetlen ellenfélnek sem. Előbb a remek erőkből álló Diósgyőrt vertük pazar játékkal, majd a nagynevű Debrecen első, aztán második csapata volt kénytelen fejet hajtani srácaink tudása előtt. Következett az Eger akik ellen nagy csatában ismét győzelmet arattunk és abban a tudatban várhattuk az utolsó meccsünket, hogy egy nagyobb arányú siker esetén a tornagyőzelem is zsebben lehet. Ennek megfelelően a mieink nem ismertek kegyelmet és nagyon hangos szurkolás mellett, egy imponáló 5gólos győzelemmel zárták a KBSC II ellen a tornát. Ez egyben azt is jelentette, hogy a Sajóvölgye Focisuli megnyerte a nívós és remek hangulatú viadalt! Csapatunk nagyon motivált és összeszedett volt a mai napon, ami mellé egészen kiváló egyéni teljesítmények is párosultak. Ez a siker igazi csapatmunka volt, amihez minden játékos, edző és kilátogató szülő hozzátette a magáét! A mieink közül került ki a torna legjobb kapusa Gáll Kornél személyében, aki egész tornán produkciót nyújtott!

Eredmények: SVF SE - KBSC I 3-3
SVF SE - DVTK 3-1
SVF SE - Debrecen II 2-1
SVF SE - Debrecen II 2-1
SVF SE - EGER 3-2
SVF SE - KBSC II 5-0

A győztes csapat tagjai: Gáll Kornél, Szabó Bence, Pogonyi Benjámin, Kozma Bence, Sándor Bálint, Varga Márk, Tóth Milán, Szegedi Péter, Szabó Zsombor. Edző: Sándor Zoltán
SZÉP VOLT FIÚK!!
Tovább a galériába >>

Megosztás a Facebook-on
Kép 077 (Large).jpgKép 040 (Large).jpgKép 095.jpg

Régebbi hírek:

Feltöltés alatt!