Együttműködő partnereink:

DVTK

KBSC

Putnok FC

Bánhorváti SE

pfla.hu
Sajóvölgye Focisuli
együttműködő partnerének,
a Puskás Akadémia
hivatalos honlapja


A JÁTSZI FOCI
a Sajóvölgye Focisuli tehetségkutató és tömegsport tagozataként működő mozgalom.
Fontos tudnivalók: link


hotellukacs.hu
Hotel Lukács

HÍREK

Jó évet zárt és további fejlődést ígér Szabó István a 8 és 9évesek trénere!

2011-11-21 13:42:39

Szép sikerek és tornagyőzelmek után értékelt évet és tűzte ki a jövő évi célokat Szabó István!

Jó évet zárt csapataival a 2003-as és 2004-es korosztály kazincbarcikai csoportjának edzője, aki készséggel állt honlapunk rendelkezésére egy rövid értékelés erejéig. A mester elmondta, hogy elégedett a gyerekek ez évi munkájával és bizakodva tekint a jövő felé.

-Hogyan értékeled a srácok idei teljesítményét?
Abban a szerencsében van részem, hogy már egy évet értékelhetek. Miután megalakult az egyesületünk már egy hét múlva tornán vettünk részt a srácokkal. Kezdeném a 2004-esekkel, akikkel amelyik tornán elindultunk, szinte mindig a dobogón végeztünk.A Regionális Bajnokságba (RUBI) őszi elsők lettünk. Nagyszerűen teljesített a csapat. Erre a korosztályra szép jövő vár.
A 2003-asokat nyáron vettem át, de egy fél év alatt is sokat tettünk le az asztalra. A csapatjátékban még van lemaradásunk, de a srácok egyre jobbak és már ebben az évben is értek el nagyszerű sikereket.

-Mely tornán láttad a legjobb teljesítményt a csapattól és melyiken vártál többet?
A 2004-es csapatunk a RUBI tornákon is nagyon jól teljesített, de a nyári Egri Rexroth Kupán feltettük a pontot az i-re, egy nagyszerű első helyezéssel. A Debreceni Loki tornán a csapat 3. helye is nagy öröm volt a nívós ellenfelek ellen (Békéscsaba, Loki, Nyírsuli stb.). Azt gondolom, hogy a fiúk mindig hozták a jó teljesítményt.
A 2003-asokat sem érheti kritika! A legjobb teljesítményt Szlovákiában a rimaszombati tornán nyújtottuk, ahol szlovák csapatok előtt első helyezést értünk el. Ez nagyszerű siker volt, tekintve, hogy az első keresztpályás viadalunkon vettünk részt. A Regionális Bajnokság abból a szempontból volt jó, hogy megtaláljuk a csapat játékát és az egyéni posztokat, úgy érzem ez ügyben is jól haladunk!

A mester ezután a jövő évről beszélt és hangsúlyozta, hogy az egyéni értékelést egyelőre nem tartja fontosnak, mivel minden játékosa hozta magát és csapatként érték el az idei sikereket.

-Van e olyan játékos akit egyénileg is kiemelnél és mi az amiben feltétlenül fejlődnie kell a csapataidnak?
Mivel kis gyerekekről van szó ezért úgy gondolom, hogy a játékosaim a saját posztjukon mindig a legjobb teljesítményt nyújtották és az egész csapatot meg kell dicsérnem. Csapatban gondolkodom és mindenki hozzátette a maga részét a sikerekhez. Az összes játékosomat dicséret illeti!
Meglátásom szerint ebben a korban a gyerekek folyamatos fejlődésen mennek keresztül, amit az edzések szorgalmas látogatása segít elő. Mindkét korosztálynál nagyon fontosak a labdás gyakorlatok, amivel fejlődik a passz pontosság, a kapura lövés és a labdavezetés, mint a futball alap elemei. Ezért szinte minden gyakorlatot labdával végzünk. Azáltal pedig, hogy a srácok napról napra ügyesebbek és a játék minden elemében fejlődnek, a csapatjáték is egyre jobb és érettebb lesz!

-Végezetül mit vársz a teremtornáktól és a jövő évtől?
Jó, felszabadult játékot és sok tornagyőzelmet! A jövő évre is ilyen hozzá állást várok a csapatomtól, mint amilyet idén is tapasztaltam. Nagyon remélem, hogy a gyerekek továbbra is ilyen lelkesek maradnak és hiszem, hogy a sok edzés és munka meghozza majd a gyümölcsét

Megosztás a Facebook-on
Mester és tanítványai edzés közben

Régebbi hírek:

Feltöltés alatt!