Együttműködő partnereink:

DVTK

KBSC

Putnok FC

Bánhorváti SE

pfla.hu
Sajóvölgye Focisuli
együttműködő partnerének,
a Puskás Akadémia
hivatalos honlapja


A JÁTSZI FOCI
a Sajóvölgye Focisuli tehetségkutató és tömegsport tagozataként működő mozgalom.
Fontos tudnivalók: link


hotellukacs.hu
Hotel Lukács

HÍREK

Meghatározó csapata lett bajnokságának, az NBII-es U-13-as csapatunk!

2011-11-22 10:49:46

Kovács Rolandék a nulláról kezdték és most már a dobogóért küzdenek!

Büszkén figyelve az idei évet, nyugodt szívvel kijelenthető, hogy nagyon sok tehetséges palánta és ígéretes korosztály versenyez az év elején alakult focisulinkban. Ezek közül az egyik mindenképpen az NBII-ben versenyző U-13-as gárdánk, akik gyors megalakulásuk után azonnal egy erős bajnokságban kellett, hogy helyt álljanak. Az eredmények és a mutatott összteljesítmény alapján bátran elmondható, hogy ez sikerült, sőt a fiúk egy kis szerencsével akár az első helyről is várhatnák a tavaszt.
A nagyszerű munkát végző Kovács-Béres edzőpárosból, a Putnok VSE NBIII-as listavezető csapatában még ma is aktív Kovács Roland vállalkozott egy rövid évértékelésre honlapunkon.

-Hogyan értékeled a csapat idei teljesítményét?
Mivel egy teljesen új csapatot kellett építeni és az Nb2-es bajnokságban szereplő csapatokat sem ismertük, ezért nem volt egyszerű feladatunk az idény kezdetén. Viszont ahogy teltek a mérkőzések és a csapat egyre összeszokottabbá vált, már láttuk hogy a kezdeti nehézségeken felül tudunk kerekedni. Összességében nagyon jól helyt álltak a fiúk és kis szerencsével még előrébb is végezhettünk volna. Azon fogunk dolgozni a jövőben, hogy a tavaszi szezonban még előrébb tudjunk lépni.

-Van e olyan játékos akit egyénileg is kiemelnél a csapatból?
A korosztály sajátosságainak megfelelően még eléggé hullámzó teljesítményt nyújtanak a gyerekek, ezért nem szeretnék senkit kiemelni a csapatból, hiszen mindenkinek voltak jobb és gyengébb mérkőzései.

-Mely találkozókon voltál elégedett a csapattal?
A Borsod Volán és a DVTK elleni mérkőzésünkön nagyon tetszetős játékot tudtunk bemutatni. A Nyírsuli és a Hajdúböszörmény elleni találkozókon pedig az akaraterőnknek köszönhetően 2 gólos hátrányból fel tudtunk állni és pontot szerezni, ami jelzi, hogy a srácoknak helyén volt a szívük.

-Melyik meccsen maradt el a csapat a várakozástól?
Egyik meccs miatt sem tudom a csapatomat elmarasztalni, mert szépen helyt álltak a fiúk, de ha ki kell emelnem egy meccset akkor a Debrecen elleni mérkőzést mondanám ahol 2-0- ás vereséget szenvedtünk.

-Mi az amiben javulást vársz a jövőben?
Mindenképpen a csapat védekezésén kell még javítani, és az egyéni képzésre is nagy hangsúlyt szeretnénk fektetni a jövőben.

-Hanyadik helyre várod a csapatot az idény végén?
Szeretném ha az első háromban végeznénk, amiért mindent meg is fogunk tenni. A csapat idén bizonyította, hogy ez az elvárás reális és véghezvihető!

Megosztás a Facebook-on
Kovács Roland és a kispadSAM_2031 (Large).JPGSAM_1832 (Large).JPG

Régebbi hírek:

Feltöltés alatt!