Együttműködő partnereink:

DVTK

KBSC

Putnok FC

Bánhorváti SE

pfla.hu
Sajóvölgye Focisuli
együttműködő partnerének,
a Puskás Akadémia
hivatalos honlapja


A JÁTSZI FOCI
a Sajóvölgye Focisuli tehetségkutató és tömegsport tagozataként működő mozgalom.
Fontos tudnivalók: link


hotellukacs.hu
Hotel Lukács

HÍREK

Remek játékkal feltette a koronát őszi szereplésére a Putnok VSE!

2011-11-27 16:39:50

NB III - as bajnoki mérkőzés: Putnok VSE - DVTK 4:1

Végig magabiztosan játszott a PVSE. Boczki révén korán megszerezték a vezetést. Később a Diósgyőr fiataljai értékesítettek egy beadást. A félidő vége előtt az egész ősszel góljairól híres Monyók fejelt a bal sarokba. A második játékrészben újabb gólokkal érvényesítette a PVSE nagyobb tudását. Előbb Máthé érkezett nagyszerűen és lőtt a kapu közepébe egy bal olali beadást, majd Sápi helyezett higgadtan a kapu bal alsó sarkába ezzel beállítva a végeredményt! A PVSE 8 pont előnnyel vezeti a Mátra csoportot a második Tura előtt. A harmadik DVTK-val szemben immár 12 pont az előnyük. Igencsak imponáló a csapat mérlege hiszen 12-szer győztek, 1-szer játszottak döntetlent és 1-szer szenvedtek vereséget. 40 gólt lőttek és mindössze 15 gólt kaptak! Ne feledjük, hogy a Magyar Kupában is talpon vannak és november 30-án a Kaposvári Rákóczi NB I-es csapatát fogadják a legjobb 8 közé jutásért!
A Sajóvölgye Focisuli U-11-es csapatának edzője a PVSE felnőtt csapatának vezetőedzője Koszta Péter. A csapat játékosai: Zabos Attila, Kovács Roland, Sápi József, Bányai Péter és Zimányi Ádám akik mellette a Focisuliban képzik a fiatal játékosokat. Úgy gondoljuk igazán jó példát mutatnak a gyerekeknek.
Egyszóval minden igényt kielégítő őszt produkált a csapat amihez a Sajóvölgye Focisuli valamennyi dolgozója nevében szívből gratulálunk!

Megosztás a Facebook-on

Régebbi hírek:

Feltöltés alatt!