Együttműködő partnereink:

DVTK

KBSC

Putnok FC

Bánhorváti SE

pfla.hu
Sajóvölgye Focisuli
együttműködő partnerének,
a Puskás Akadémia
hivatalos honlapja


A JÁTSZI FOCI
a Sajóvölgye Focisuli tehetségkutató és tömegsport tagozataként működő mozgalom.
Fontos tudnivalók: link


hotellukacs.hu
Hotel Lukács

HÍREK

Czagány Ádám nagy megtiszteltetésnek érzi, hogy egy jó csapat kapitánya lehet!

2011-12-19 18:34:34

Az U-13 vezére elégedett az idei évvel és veretlenül megvívott tavaszról álmodik.

Megalakulásunk óta sok szép eredményt értek el csapataink és minden korosztályban egyre markánsabb garnitúrával képviseltetjük magunkat a különböző tornákon illetve bajnokságokban. Nagyon büszkék lehetünk többek között a Kovács-Béres duó által irányított U-13-as gárdára is, akik nagyszerű félszezont tudhatnak maguk mögött az NBII-es pontvadászatban. A csapat kapitánya Czagány Ádám is egyetért abban, hogy a csapat jól muzsikált idén és mindenképpen szeretné folytatni, sőt fokozni a jó eredményeket!

-Ebben az évben alakult a csapatotok és máris jó eredményekkel rukkoltatok elő.Milyen a közösség?Hogy érzed magad a Sajóvölgyében?
Igen, én is jónak ítélem meg a szereplésünket! A csapat hamar összeállt és mindenkivel fel tudtuk venni a versenyt. Jól érzem magam a közösségben, csapattársaimmal jól kijövök és az edzők is nagyon kitesznek magukért. Szeretek a Sajóvölgye Focisuliban focizni és kétség nélkül mondhatom, hogy a csapattársaim is így vannak ezzel!

-Milyennek ítéled meg az idei teljesítményeteket?Hányadik hellyel lennél elégedett a bajnokság végén?
Az idei teljesítményünk elég jó volt, megtettünk minden tőlünk telhetőt a mérkőzéseken, amit mi sem bizonyít jobban annál, hogy nem egyszer több gólos hátrányból sikerült visszahoznunk fontos pontokat. A Mezőkövesd és a Debrecen elleni vereség fájó ugyan, mert ezeken a meccseken nem tudtuk önmagunkat adni, de nem bánkódunk és a továbbiakban is mindent megteszünk a sikerért és a győzelemért!

-Mely csapatokat érzel a legnagyobb riválisnak a dobogóért folytatott harcban?
A Nyírsuli és a Hajdúböszörmény csapatát érzem mellettünk a legerősebbnek, de ettől függetlenül a többi csapatot sem vesszük soha félvállról.

-Hogy érzed magad mint csapatkapitány? Mennyire érzed felelősségnek,hogy ebben a remek csapatban te viseled a csk-szalagot?
Számomra rendkívül megtisztelő, hogy én lehetek a csapatkapitány és továbbra is igyekszem majd mind a pályán, mind azon kívül úgy szerepelni, hogy az enyém maradjon ez a megtiszteltetés. Nagy felelősségnek érzem a csapatkapitányi szalagot és minden döntésemmel a csapat érdekeit igyekszem szolgálni!

-Mennyire vagy elégedett saját teljesítményeddel és van e olyan játékostárs akit külön is szeretnél kiemelni?
Saját teljesítményemmel elégedett vagyok,de úgy érzem,hogy van még mit gyakorolni és fejlődni. Van amikor nekem sem megy úgy a játék, ahogy azt én szeretném, de az ilyen napokon is mindig mindent kiadok magamból! Kiemelni játékostársat nem szeretnék mert sok remek teljesítmény akadt idén és nehéz lenne közülük választani.

-Van e konkrét kitűzött célod a jövő évre?
Nagy célunk, hogy jövőre veretlenül vívjuk meg az idényt és minél előrébb végezzünk ezáltal a bajnokságban! De előtte még a pihenésé a főszerep, jönnek az ünnepek és kívánom mindenkinek, hogy boldogan teljen a Karácsonya és a Szilvesztere!
Megosztás a Facebook-on
SAM_2641 (Large).JPGczagány (Large).jpg

Régebbi hírek:

Feltöltés alatt!