Együttműködő partnereink:

DVTK

KBSC

Putnok FC

Bánhorváti SE

pfla.hu
Sajóvölgye Focisuli
együttműködő partnerének,
a Puskás Akadémia
hivatalos honlapja


A JÁTSZI FOCI
a Sajóvölgye Focisuli tehetségkutató és tömegsport tagozataként működő mozgalom.
Fontos tudnivalók: link


hotellukacs.hu
Hotel Lukács

HÍREK

Hasznos két napon vannak túl edzőink!

2012-02-29 20:00:16

Befejeződött a két napos magas színvonalú szakmai konferencia.

Ma reggel folytatódott a "Sajóvölgye Szakmai napok 2012" elnevezésű nagyszabású esemény, amelyen belül a Puskás Akadémia szakmai vezetése látogatott el Focisulinkhoz és tartott nagyon precíz képzési előadást egyesületünk trénereinek. A nagyon sikeres tegnapi nap után, ma reggel a múcsonyi műfüves kis pályán, egy gyakorlati szemléltető edzésen vettek részt a mieink, amelyet ifjabb Albert Flórián és a nagyszerűen felkészült Horváth Péter koordinátor tartott. A játékos bemelegítésektől kezdve, a labdás technikai feladatokig minden olyan gyakorlat megtalálható volt a bemutató jellegű tréningen ami a fiatal palánták képzését kellőképpen szolgálja. A nagyon jó hangulatú foglalkozáson mindenképpen kiderült, hogy már a fiatalok trenírozásánál is az egyik legfontosabb kritérium a feladatok gyors és dinamikus végrehajtása, természetesen az elengedhetetlen technikai felkészítés mellett.

Az edzést követően aztán folytatódott az elmélet, amelyen olyan korszerű, fejlődést segítő programokat ismerhettek meg szakembereink, ami a legmagasabb szintű felkészítés jelenkori alappillérei, belekóstolva egy kicsit ezzel az elitképzés színvonalába is. Nyugodt szívvel kijelenthető, hogy ez a két napos konferencia nagyszerű lehetőséget biztosított edzőink számára ahhoz, hogy az elvégzendő munkát még magasabb szinten és még eredményesebben végezzék el a jövőben!

Az előadások végeztével Tamás Barnabás és Kádár Zsolt köszönetet mondott a Puskás Akadémia szakmai vezérkarának a magas színvonalú két napért és jelképes ajándékkal jutalmazta őket, egyben bizakodásuknak adtak hangot az ügyben, hogy további sikeres munkakapcsolat és együttműködés alakul majd ki. Az esemény lezárását egy jóízű ebéd jelentette, amelyen minden kolléga egyetértett abban, hogy nagyon hasznos két napon van túl Focisulink.
Tovább a galériába >>

Megosztás a Facebook-on
SAM_3365.JPGSAM_3352.JPGSAM_3387.JPG
SAM_3407.JPG

Régebbi hírek:

Feltöltés alatt!