Együttműködő partnereink:

DVTK

KBSC

Putnok FC

Bánhorváti SE

pfla.hu
Sajóvölgye Focisuli
együttműködő partnerének,
a Puskás Akadémia
hivatalos honlapja


A JÁTSZI FOCI
a Sajóvölgye Focisuli tehetségkutató és tömegsport tagozataként működő mozgalom.
Fontos tudnivalók: link


hotellukacs.hu
Hotel Lukács

HÍREK

Újabb Bozsik intézményi torna Rudabányán.

2012-03-06 19:27:28

Ezúttal a II.korcsoportosok küzdelmeit szervezték meg focisulink trénerei!

Rudabánya adott otthont ma délután a Bozsik intézményi tornák újabb felvonásának, amelyen a II.korcsoportos tehetséges fiatalok csaptak össze a helyi általános iskola tornatermében. Öt település lelkes fiataljai küzdöttek meg egymással és játszottak nagyszerű légkörű körmeccseket.

A házigazda Rudabánya mellett, Szendrő, Kurityán, Felsőnyárád és Ormosbánya vett részt az eseményen, ahol a Sajóvölgye Focisuli szakmai stábjának több tagja is érdeklődve figyelte a gyerekekprodukcióját. Máthé László főrendező munkáját, Bóta Lajos, Asszony Béla, Szkiba Gábor és Czirle Zsolt segítette, minek köszönhetően a viadal zökkenőmentesen lezajlott. A megjelent palánták magas létszámban és nagy odaadással rúgták a bőrt, a trénerink noteszébe pedig több ügyes fiatal neve is bekerült. A tornát Kurityán csapata nyerte meg, de jóval fontosabb, hogy ismét sok gyerek sportolhatott egy jót a mai délutánon!

Megosztás a Facebook-on
2012. téli torna-Rudabánya-II. kcsp 001.jpg2012. téli torna-Rudabánya-II. kcsp 002.jpg2012. téli torna-Rudabánya-II. kcsp 003.jpg

Régebbi hírek:

Feltöltés alatt!