Együttműködő partnereink:

DVTK

KBSC

Putnok FC

Bánhorváti SE

pfla.hu
Sajóvölgye Focisuli
együttműködő partnerének,
a Puskás Akadémia
hivatalos honlapja


A JÁTSZI FOCI
a Sajóvölgye Focisuli tehetségkutató és tömegsport tagozataként működő mozgalom.
Fontos tudnivalók: link


hotellukacs.hu
Hotel Lukács

HÍREK

A 2002-esek és a 2004-esek is megmérkőztek a regionális kupán!

2012-03-19 21:10:26

Egy bronzérmet és egy 4.helyet sikerült elcsípni délután.

Rövid pihenő után, vasárnap 14 órakor folytatódtak a regionális bajnokság küzdelmei. Továbbra is két pályán meccseltek egymással a gyerekek, a hangulat pedig nem hagyott alább, mivel a kilátogató szülők nagyon nagy lelkesedéssel buzdították a gyerekeket. Mindkét helyszínen remek színvonalú csatákat láthattunk, Szabó István 2004-es legénysége parázs, kiélezett meccseket vívott a kis műfüves "katlanban", de Koszta Péter 2002-es fiai sem maradtak le a kisebbektől.

A 2004-eseink a Diósgyőr mögött hatalmas harcot vívtak a dobogóért és miután imponáló magabiztossággal legyőzték a KBSC-t, az egri Plútó SE csapataival színvonalas találkozókat produkáltak. A szerencse ezúttal nem a mieink mellett állt és a 4.helyre ért oda csapatunk, ám a gyerekek teljesítménye nagyszerű volt!

A sok jó produkció közül külön is kiemelendő Vajda Botond rendkívül lendületes játéka, amire több kilátogató is joggal felfigyelhetett. Rajta kívül még az ugyancsak jól teljesítő Tóth Balázs játékát emelte ki Szabó István.
A 2002-es csapatunk eközben a bronzérmet szerezte meg, a nap legjobb helyezését elérve ezzel. A srácok remekül játszottak és csak a gyengébb helyzetkihasználásuknak "köszönhetik", hogy nem sikerült még jobb eredményt elérni a tornán. A győzelmet itt is a Diósgyőr szerezte meg. A torna legjobb kapusának Gál Kornélt választották, aki már nem első alkalommal érdemli ki ezt az elismerést.
Tovább a galériába >>

Megosztás a Facebook-on
SAM_3564.JPGSAM_3597.JPGSAM_3603.JPG
SAM_3672.JPG

Régebbi hírek:

Feltöltés alatt!