Együttműködő partnereink:

DVTK

KBSC

Putnok FC

Bánhorváti SE

pfla.hu
Sajóvölgye Focisuli
együttműködő partnerének,
a Puskás Akadémia
hivatalos honlapja


A JÁTSZI FOCI
a Sajóvölgye Focisuli tehetségkutató és tömegsport tagozataként működő mozgalom.
Fontos tudnivalók: link


hotellukacs.hu
Hotel Lukács

HÍREK

Döntetlen szagú derbin, egygólos vereséget szenvedett U-13-as csapatunk!

2012-03-31 15:45:19

Mezőkövesd - SVF SE 1-0 (1-0)

Nagy szélben, kicsit hűvös időben kezdődött a megyei rangadó, ahol mindkét csapat a győzelem reményében lépett pályára. Tapogatózó kezdés után, a hazaiak ragadták magukhoz a kezdeményezést, ami jelentős mezőnyfölényben mutatkozott meg. A fiúk nagyon tompán, pontatlanul játszottak és szinte alig akadt jónak mondható egyéni teljesítmény. A Mezőkövesd ki is használta csapatunk hibáit és egy nagyon szerencsés góllal megszerezték a vezetést, miután egy közvetett szabadrúgást gólra váltottak.

A szünetben Kovács Roland felrázta a kicsit tompán játszó tanítványait és a srácok átvették a meccs irányítását. Több veszélyes szituációt is teremtettek a hazai kapu előtt, ám az utolsó passzokba továbbra is hiba csúszott. A jól küzdő Mezőkövesd a meccs végéig őrizte minimális előnyét és ugyan a második játékrészt nézve a döntetlen igazságosabb eredménynek bizonyult volna, az első félidő gyengébb produkciója ezúttal vereséget jelentett. Csapatunk jól küzdött, de a mai napon sok hibás átadás és rossz kapu előtti döntést jellemezte a játékukat.

Kovács Roland: Sajnos gyenge első félidőt produkáltunk, amit kihasznált a hazai csapat. A második félidő már rendben volt, ám nem tudtuk kihasználni lehetőségeinket. Ruszó Bence, Czagány Ádám és Pogonyi Dominik igyekezetét tudom kiemelni, jövőhéten mindenképp rámenősebb futballt várok a srácoktól!

Megosztás a Facebook-on

Régebbi hírek:

Feltöltés alatt!