Együttműködő partnereink:

DVTK

KBSC

Putnok FC

Bánhorváti SE

pfla.hu
Sajóvölgye Focisuli
együttműködő partnerének,
a Puskás Akadémia
hivatalos honlapja


A JÁTSZI FOCI
a Sajóvölgye Focisuli tehetségkutató és tömegsport tagozataként működő mozgalom.
Fontos tudnivalók: link


hotellukacs.hu
Hotel Lukács

HÍREK

Hétvégén sem tört meg a nagy fejlődésen áteső U-15-ös csapatunk lendülete!

2012-04-01 21:21:59

A Kócsi-csapat házi gólkirályával, Frecskó Tamással beszélgettünk.

Újabb magabiztos győzelmet arattak az NBII-es pontvadászatban versenyző 15 éveseink és már a 6.helyen tanyáznak a tabellán. A tavaszt nagyszerűen kezdő csapatunk, a múlt heti komoly bravúrt követően (a srácok a listavezetőt fektették két vállra Múcsonyban), idegenben sem törte meg a jó szériát és meggyőző győzelmet aratott a megyei rivális Mezőkövesd ellen. Ami azonban az eredménynél is jóval örömtelibb, az a mutatott játék,amiben szembetűnő javulás tapasztalható a fiúk mérkőzéseit nézve. Úgy néz ki, hogy kezd beérni Kócsi József munkája és fiaink stabil tagjává váltak a másodosztály mezőnyének! Ezúttal a gárda 8 gólos házi gólkirályával, Frecskó Tamással beszélgettünk a csapatról:

-Nagyon jól szerepel a csapat eddig tavasszal! Miben látod a látványos javulás okát?
Nagyon örülünk annak, hogy egyre jobban megy a játék! Minden csapattársam lelkesen edz és ennek köszönhetően egyre összeszokottabbak és egységesebbek vagyunk. Emellett nagyon fontosnak tartom, hogy ha kiesik valaki a kezdőcsapatból, a helyére beszállók is remekül játszanak, így már kevésbé érezzük meg egy-egy kulcsember hiányát.

-A hétvégén szabadrúgásból vetted be az ellenfél kapuját, ami a 8. gólod volt a bajnokságban! Melyik találat a legkedvesebb
számodra?
Mindegyik gólomnak nagyon örülök, hirtelen nem tudnék kiemelni egyet sem közülük. Jó érzés betalálni az ellenfél kapujába, mert minden egyes találattal a csapatomat segítem, ami egyértelműen a legfontosabb számomra.

-Már a 6.helyen álltok a tabellán és nagyszerű passzban vagytok. Mit vársz a hétvégi megyei rangadótól?
Nagyon bizakodó vagyok, mivel jó passzban van a csapat és úgy érzem most nincs félnivalónk senkitől! Győzelemre készülünk, de nagyon oda kell figyelnünk mert erős ellenfél látogat hozzánk, akik egy hellyel előttünk állnak a tabellán.
Rangadó lesz tehát, amin szeretnénk 3 pontot szerezni!

Megosztás a Facebook-on

Régebbi hírek:

Feltöltés alatt!