Együttműködő partnereink:

DVTK

KBSC

Putnok FC

Bánhorváti SE

pfla.hu
Sajóvölgye Focisuli
együttműködő partnerének,
a Puskás Akadémia
hivatalos honlapja


A JÁTSZI FOCI
a Sajóvölgye Focisuli tehetségkutató és tömegsport tagozataként működő mozgalom.
Fontos tudnivalók: link


hotellukacs.hu
Hotel Lukács

HÍREK

Videoton Puskás Akadémia - Real Madrid mérkőzésen járt küldöttségünk!

2012-04-09 11:56:12

2012. április 7-én a Felcsúton a Puskás Akadémián járt delegációnk.

A PFLA vezetőinek meghívására klubunk edzői és néhány játékosa tett látogatást Magyarország legszínvonalasabb labdarúgó akadémiáján.

Az európai hírnévre szert tevő Puskás-Suzuki kupa keretein belül rendezendő Videoton Puskás Akadémia – Real Madrid U-17-es mérkőzést tekintettük meg.
Természetesen ezt összekötöttük a létesítmény bejárásával, megismerésével. Mind az edzőkollégáknak, mind a gyerekeknek nagy élményt jelentett ez a nap.
Fantasztikus létesítmény, a kitűnő talajú füves és műfüves pályák sora, valamennyi villanyvilágítással, a különböző egyéni képzést segítő technikai pályák, a
kollégium, étkező, orvosi szoba, kondícionáló terem. Természetesen minden létesítmény a legmodernebb színvonalon.

A mérkőzés is maradandó élményt jelentett. Mindkét csapat férfiasan játszott, szép technikai megoldások, tökéletes technikai, fizikai állapotban lévő játékosok, változatos taktikai repertoár.
Igazi szakmai csemege volt a mérkőzés. A végeredmény 2:2 lett. Mint azt ma már tudjuk ez az eredmény elég volt a döntőbe jutáshoz a hazai csapatnak.
Biztató a magyar foci jövőjét nézve, hogy ebben az erős nemzetközi mezőnyben (Panathinaikosz, Austria Wien, Hagi Akadémia, Real Madrid) a döntőt a két hazai csapat
a Budapest Honvéd és a Videoton Puskás Akadémia vívja.

Nagyon sok egykori kiváló futballista, és neves személyiség is a helyszínen tekintette meg a mérkőzést a dísztribünről ahol klubunk elnöke Negrutz Ágoston és szakmai igazgatónk Kádár Zsolt is helyet foglalhatott.
A teljesség igénye nélkül: jelen volt a mérkőzésen Orbán Viktor miniszterelnök úr, Mészáros Lőrinc Felcsút polgármestere a PFLA elnöke, Gellei Imre a PFLA szakmai igazgatója, Ifj. Tajti József a PFLA operatív igazgatója, Nyilasi Tibor az MLSZ szakmai igazgatója, Berzi Sándor az MLSZ alelnöke, Garancsi István a Videoton FC tulajdonosa, George F. Hemingway a Budapest Honvéd tulajdonosa, Mészöly Kálmán, Mészöly Géza, Dunai Antal, Garaba Imre, Bognár György és Tuboly Frigyes is.

A mérkőzés után közös képeket készíthettünk Orbán Viktor miniszterelnök úrral, Nyilasi Tiborral és Gellei Imrével is. Mindannyian örömmel fogadták kis csapatunkat és készségesen álltak rendelkezésünkre.
Delegációnkat elkísérte a Putnok TV így hamarosan egy igencsak tartalmas kisfilmet is láthatnak honlapunk látogatói. Ebben a kisfilmben hallhatjuk majd Nyilasi Tibornak a Magyar Labdarúgó Szövetség szakmai igazgatójának nyilatkozatát is a Sajóvölgye Focisuliról.

Mivel a Puskás Akadémiával szorosabbra fűztük a kapcsolatot, a korábban általunk sikeresen megszervezett szakmai napok után most mi tettünk látogatást Felcsúton.
Szeretnénk játékosainkat, csapatainkat eljuttatni az Akadémiára. Edzőmérkőzéseken, edzéseken, felméréseken részt venni. Természetesen azt is szeretnénk, hogy játékosaink láthassák milyen nagyszerű helyre kerülhetnek ha megfelelő szorgalommal, alázattal viseltetnek a labdarúgás iránt. A PFLA kiemelten segíti a nálunk folyó munkát, hiszen a mi térségünk eléggé hátrányos helyzetű és a gyerekeknek a labdarúgás egy kiugrási lehetőséget jelent életükben. Ráadásul országos szinten is kiemelkedő gyereklétszámmal dolgozunk hiszen mára már 711 igazolt játékosunkkal 36 edző foglalkozik! Természetesen nem lesz mindenki NB 1-es vagy válogatott játékos de a Sajóvölgye Focisuli próbál olyan szakmai munkát végeztetni edzőivel ami által mindenki örömét lelhesse a labdarúgásban, valamint a gyerekek fejlődése töretlen lehessen.
Mostani delegációnk tagjai voltak: Negrutz Ágoston elnök, Kádár Zsolt szakmai igazgató, Sándor Zoltán koordinátor, Knopp Richárd intézményi hálózat vezető, Béres Csaba edző, Szakonyi Zsolt edző, Szabó István edző valamint 8 játékosunk különböző korosztályainkból. Két impozáns kisbuszunkkal szép egyen szerelésben büszkén képviseltük a Sajóvölgye Focisulit!
Tovább a galériába >>

Megosztás a Facebook-on
Felcsút-Real Madrid 2012.04.07 017.jpgFelcsút-Real Madrid 2012.04.07 041.jpgFelcsút-Real Madrid 2012.04.07 046.jpg
Felcsút-Real Madrid 2012.04.07 050.jpg

Régebbi hírek:

Feltöltés alatt!