Együttműködő partnereink:

DVTK

KBSC

Putnok FC

Bánhorváti SE

pfla.hu
Sajóvölgye Focisuli
együttműködő partnerének,
a Puskás Akadémia
hivatalos honlapja


A JÁTSZI FOCI
a Sajóvölgye Focisuli tehetségkutató és tömegsport tagozataként működő mozgalom.
Fontos tudnivalók: link


hotellukacs.hu
Hotel Lukács

HÍREK

Nem kegyelmezett U-13-as csapatunk!

2012-04-22 13:19:01

NBII-es bajnoki mérkőzés: SVF SE - Ózd 7-0 (5-0)

Márián (Németh) - Csabai (Csóti), Ruszó B., Dudás D., Lázár (Nazareczki) - Czagány, Hauberger (Engelhardt), Pogonyi, Tóth J. (Horváth G.), Takács - Putnoki (Vécsei)
Edző: Kovács Roland
G: Pogonyi (2), Engelhardt (2), Ruszó, Lázár, Tóth J.

A múlt heti szerencsétlen diósgyőri kiruccanás után csapatunk mindenképpen javítani akart és a győzelem szándékával lépett pályára Múcsonyban. Hamar jelezték is a srácok, hogy ezen a napon nem akarnak sok kétséget hagyni a találkozó végkimenetelét illetően.
Azonnal támadásba lendült a csapat és a 8.percben Pogonyi révén a vezetést is megszerezte! Az ózdiak igyekeztek váltani, ám a jól záró középpályás sorunkat csak elvétve tudták átjátszani, így kis túlzással egykapuzással telt az első félidő. Ennek számszerű eredménye is volt, ugyanis a szünetig még négyszer zörgettük meg a vendégek hálóját.
A második játékrészben Kovács mester sokat cserélt továbbra is sokpasszos támadójátékot kért a gyerekektől, amit sikerült is megvalósítani.
A csereként beállt Engelhardt hamar jelezte, hogy szeretné meghálálni a bizalmat és egy szép támadás végén növelte csapatunk előnyét, de még örömtelibb ennél az, hogy a fiúk továbbra is uralták a meccset. Szép támadások és magabiztos védekezés jellemezte csapatunkat és egy újabb góllal a 7-0ás végeredmény kialakult, ami a látottak alapján teljesen megérdemelt!

Kovács Roland: Jól játszottak a gyerekek és ilyen arányban is megérdemelt a győzelmünk! Örülök, hogy minden játékosomnak sok játékpercet tudtam
adni és megelégedésemre mindenki élt a lehetőséggel.

Megosztás a Facebook-on
SAM_4086.JPGSAM_4090.JPGSAM_4101.JPG

Régebbi hírek:

Feltöltés alatt!