Együttműködő partnereink:

DVTK

KBSC

Putnok FC

Bánhorváti SE

pfla.hu
Sajóvölgye Focisuli
együttműködő partnerének,
a Puskás Akadémia
hivatalos honlapja


A JÁTSZI FOCI
a Sajóvölgye Focisuli tehetségkutató és tömegsport tagozataként működő mozgalom.
Fontos tudnivalók: link


hotellukacs.hu
Hotel Lukács

HÍREK

Magabiztosan hozta a kötelezőt U-13-as csapatunk

2012-04-29 19:45:54

Gyulaháza - SVF SE 1-3 (1-2)

Nagy melegben, rossz talajú pályán kezdődött a találkozó, amelyen csapatunk esélyesként léptek pályára. Ennek megfelelően egyből kezükbe vették az irányítást a srácok és futószalagon gyártották a helyzeteket, amelynek kihasználása hagyott kívánnivalót maga után. A nagy fölényt Putnoki Józsi gólja nyomatékosította, aki ügyes találatával vezetést szerzett csapatunknak. a játék képe ezután sem változott, de továbbra is sok ziccert könnyelműsködtek el a fiúk. A félidő közepén aztán váratlanul büntetőhöz jutott a hazai csapat és egyenlíteni tudott, ami a játék képe alapján nem volt benne a mérkőzésben. A válasz azonban fél percre rá érkezett, Putnoki újabb találatával megint nálunk volt az előny! A szünetig több gól már nem esett, egygólos előnnyel ment pihenőre a csapat, ami hízelgő volt a hazaiakra nézve.

A második félidő is hasonló mederben folyt mint az első. Vendég fölény és helyzetek, továbbra is rossz helyzetkihasználás. Egy formás támadás végén aztán kettőre növelte előnyét csapatunk, Putnoki pedig harmadik góljával, klasszikus mesterhármast ért el. Ötletes játékot és jó védekezést mutatott be csapatunk, de mindenképpen megemlítendő a rossz helyzetkihasználás, aminek "köszönhetően" a hazaiak megúszták a nagyobb arányú vereséget.

Kovács Roland: Gratulálok csapatomnak az idegenbeli győzelemhez. Jóval nagyobb arányban is nyerhettünk volna, ám a kapu előtt rendre rossz döntéseket hoztunk, ami mindenképpen javításra szorul a jövőben!

Megosztás a Facebook-on

Régebbi hírek:

Feltöltés alatt!