Együttműködő partnereink:

DVTK

KBSC

Putnok FC

Bánhorváti SE

pfla.hu
Sajóvölgye Focisuli
együttműködő partnerének,
a Puskás Akadémia
hivatalos honlapja


A JÁTSZI FOCI
a Sajóvölgye Focisuli tehetségkutató és tömegsport tagozataként működő mozgalom.
Fontos tudnivalók: link


hotellukacs.hu
Hotel Lukács

HÍREK

Rangadó vár csapatainkra az NBII-ben!

2012-05-19 16:23:16

Komoly erőpróba következik Kócsi József és Kovács Roland csapatának.

A Nyírsuli csapataihoz látogat vasárnap két csapatunk a másodosztály véghajrájában és elnézve az ellenfelek erejét, nem ígérkezik könnyű feladatnak a szabolcsi túra. A 15éveseknél a második, a 13 éveseknél pedig az első helyet foglalja el a tabellán a nyiregyházi alakulat, azonban a mieink egyik találkozón sem feltartott kezekkel lépnek pályára. Mindkét mester bizakodó a meccs előtt és ugyanolyan bátor, gólratörő játékkal készülnek vasárnapra, mint amilyennel eddig is előrukkoltak az idény során.

Sokszor kiemeltük már, de nem lehet elégszer elmondani, hogy Kócsi József csapata hatalmas javuláson ment keresztül ebben a félévben és mára már minden ellenfél ellen képesek lehetnek bravúrra. A tréner elmondta, hogy nem érzi esélytelennek fiait vasárnap sem és ezt saját játékosaiban is igyekezett tudatosítani a heti munka közben. A legnagyobb javulást, a csapatjáték jóval stabilabb működésén kívül, abban látja, hogy sokkal kevesebb váratlan egyéni hiba csúszik be a meccsek közben, mint az őszi idényben. A srácoknak egyre nagyobb az önbizalma és ez kiegyensúlyozottabb produkciót is eredményez egyben, ami Nyíregyházán is sokat érhet. Kócsi József akár a pontszerzésre is képesnek tartja csapatát!

Hasonlóan optimista Kovács Roland is, aki kiemelte, hogy csapata bármelyik csoportbeli riválist képes legyőzni, ha jó napot fog ki. Az eredmény továbbra sem elsődleges, de azért minden játékos tisztában van azzal, hogy ha bravúrgyőzelmet aratnának a listavezetőnél, akkor továbbra is jó esélyük maradna az éremszerzésre idény végén. Ehhez természetesen nagyon bátor játék szükségeltetik és stabil védekezés, meg persze egy jó adag szerencse is, elnézve a szabolcsi csapat eredményeit. A mester elégedett fiai eddigi teljesítményével és kíváncsian várja, milyen játékra lesznek képesek, a csoport talán legjobbja ellen. Sok sikert fiúk vasárnapra!

Megosztás a Facebook-on
SAM_4042 (Large).JPGSAM_4088.JPG

Régebbi hírek:

Feltöltés alatt!