Együttműködő partnereink:

DVTK

KBSC

Putnok FC

Bánhorváti SE

pfla.hu
Sajóvölgye Focisuli
együttműködő partnerének,
a Puskás Akadémia
hivatalos honlapja


A JÁTSZI FOCI
a Sajóvölgye Focisuli tehetségkutató és tömegsport tagozataként működő mozgalom.
Fontos tudnivalók: link


hotellukacs.hu
Hotel Lukács

HÍREK

Tiszaújvárosban diadalmaskodott 2004-es csapatunk!

2012-06-03 10:30:14

A színvonalas rendezvényen 2002-eseink ezüstérmet nyertek.

Tiszaújvárosban szerepelt szombat 2004-es és 2002-es csapatunk, ahol egy első ízben megrendezett utánpótlás tornán mérhették fel erejüket a gyerekek.
Az újvárosi centerpályán remek körülmények és bőséges ellátás várta a srácokat, akik nagy kedvvel játszottak a nap folyamán.

A 2004-esek Szabó István vezetésével szálltak harcba ahol erős ellenfelek várták őket. A 6 fős mezőnyben helyet kapott a Diósgyőr, a Debrecen, a Hajdúnánás, a Kazincbarcika és a házigazda Tiszaújváros is, természetesen a mieink mellett. A magas színvonalú meccsek, nagyszerű eredményeket hoztak, mivel a srácok a körmérkőzések után 4 győzelem mellett, mindössze egyszer szenvedtek vereséget, ezzel pedig a torna első helyét sikerült megszerezni. A Szabó-csapat tehát végre ismét nagy sikert ért el és sikerült legyőzni többek között a nagy mumusnak számító Diósgyőr gárdáját is, de még örömtelibb ennél a mutatott nagyszerű játék! Az arany mellett a torna legjobb kapusa címet is mi zsebeltük be, ugyanis a végig remekül védő Tóth Balázs kapta a különdíjat. Szabó mester elégedett volt csapata teljesítményével és külön kiemelte a kitűnő szervezést, amiért köszönet az újvárosiaknak!

2002-eseink is kitettek magukért, akik Odrobéna Péter irányításával veretlenül zárták a tornát. Itt 5 csapat játszott körmérkőzést egymással, ahol a Rimaszombat, a Debrecen, a Tiszaújváros és KBSC voltak az ellenfelek. A srácok 2 győzelemmel és két döntetlennel második helyen végeztek, ami szép siker még akkor is, ha az utolsó mérkőzésen, csak egy pár másodperccel a vége előtt kapott gól fosztotta meg a fiúkat az első helytől. A torna legjobb játékosa Tóth Milán lett aki már nem először nyújt kiemelkedőt a korosztályos tornákon! Gratulálunk csapatainknak és edzőinknek, szép volt fiúk!

Megosztás a Facebook-on
tiujcikk4.jpgtujcikk.jpgtujcikk2.jpg

Régebbi hírek:

Feltöltés alatt!