Együttműködő partnereink:

DVTK

KBSC

Putnok FC

Bánhorváti SE

pfla.hu
Sajóvölgye Focisuli
együttműködő partnerének,
a Puskás Akadémia
hivatalos honlapja


A JÁTSZI FOCI
a Sajóvölgye Focisuli tehetségkutató és tömegsport tagozataként működő mozgalom.
Fontos tudnivalók: link


hotellukacs.hu
Hotel Lukács

HÍREK

Múcsonyban zárta le a Regionális Bajnokságot csapatunk!

2012-06-09 19:56:37

2000 és 2001-es születésű játékosaink a KBSC ellen igyekeztek helytállni.

SVF SE - KBSC 1-4 (0-1)

Nagy melegben indult az idény utolsó meccse csapatunknak, ahol a némileg idősebb játékosokkal felálló KBSC volt az ellenfél.
Jó iramban és vendég fölényben indult a derbi, de fiaink hamar felvették a ritmust és egyenrangú ellenfelei voltak a barcikaiaknak.
A küzdelmes mezőnyjátékot előbb egy vendéghelyzet, aztán egy Sajóvölgye próbálkozás törte meg, hogy aztán váratlanul a kék-sárgák jussanak előnyhöz. Egy jobb oldali támadás után a kapu elé lőtt labdát, nem tudta eltakarítani bizonytalankodó védelmünk és góllal büntette ezt a vendégcsapat. A második félidőt sokkal jobban kezdtük, a srácok nagyobb fokozatba kapcsoltak és egyre több veszélyt jelentettek a KBSC kapujára. 10 perc elteltével aztán ismét a vendégek szereztek gólt, miután egy véleményes büntetőből bevették Márián kapuját.

Nem sokat váratott magára a szépítés, egy gyönyörű kontratámadást vezetett végig csapatunk és a higgadt befejezés után 2-1re módosult az állás. Ezt követően viszont a KBSC percei következtek. Nem tudtuk lezárni a vendégek nagyon veszélyes jobb oldalát, ami két gyors gólt is eredményezett, így megérdemelt vendégsikerrel zárult az utolsó bajnoki. A mérkőzésen egyébként azok a futballistáink szerepeltek akik a következő bajnokságban szerephez juthatnak majd, tehát ez egy jó gyakorlás volt az ősszel induló pontvadászatra is.

Megosztás a Facebook-on
SAM_4849.JPGSAM_4855.JPGSAM_4857.JPG

Régebbi hírek:

Feltöltés alatt!