Együttműködő partnereink:

DVTK

KBSC

Putnok FC

Bánhorváti SE

pfla.hu
Sajóvölgye Focisuli
együttműködő partnerének,
a Puskás Akadémia
hivatalos honlapja


A JÁTSZI FOCI
a Sajóvölgye Focisuli tehetségkutató és tömegsport tagozataként működő mozgalom.
Fontos tudnivalók: link


hotellukacs.hu
Hotel Lukács

HÍREK

A hétvégén megkezdődik a 2012/13-as nagypályás bajnoki szezon csapatainknak!

2012-08-24 13:18:08

A nyári edzések, és a jól sikerült edzőtáborok után - ahol edzőink kialakították a kereteket - útjára indul a labda a hétvégén.

Az új bajnoki szezonban 5 csapattal képviselteti magát a Sajóvölgye Focisuli a különböző korosztályokban az NB II-es pontvadászatban.

A kiemelkedő gyereklétszámra tekintettel klubunk szakmai vezetése úgy döntött, hogy az U-15 és U-13-as pontvadászatban két-két csapattal nevez be. Ezen döntésnek köszönhetően legalább 70 gyerek számára biztosítunk játéklehetőséget folyamatosan hétről-hétre.

Az U-17-es csapatunk is az NB II-es bajnokságban versenyez tovább, mely csapat gerincét elsősorban a tavalyi U-15-ös csapat 1997-es születésű játékosai alkotják, természetesen kibővítve a keretet új játékosokkal is.

Nézzük a hétvégi programot:

U-17-es csapatunk Egerben játssza első mérkőzését szombaton 10 órától a műfüves pályán. A csapat vezetőedzője Kócsi József, edzője Molnár Norbert lett.

U-15 és U-13-as „B” csapataink szombaton hazai pályán fogadják a Borsod Volán csapatait. Az U-15-ös mérkőzés 10 órától, az U-13-as mérkőzés 12 órától kezdődik. A mérkőzések pikantériája, hogy ezekkel a találkozókkal avatjuk föl a klub nemrégiben elkészült impozáns FIFA méretű műfüves pályáját Múcsonyban! Az U-15-ös „B” csapat vezetőedzője Sipos László, az U-13-as „B” csapat vezetőedzője Barna Imre lesz a következő szezonban.

U-15 és U-13-as „A” csapataink vasárnap Nyíregyházán lépnek pályára a Nyírsuli ellen a Sóstói stadion műfüves pályáján. U-13-as csapatunk 10.30 órától, U-15-ös csapatunk 12.00 órától játszik. Az U-15-ös „A” csapat vezetőedzője Szabó István, az U-13-as „A” csapat vezetőedzője Sándor Zoltán klubunk szakmai koordinátora lett.

Valamennyi csapatunknak sok sikert, jó mérkőzéseket kívánunk! Hajrá Sajóvölgye!

Megosztás a Facebook-on

Régebbi hírek:

Feltöltés alatt!