Együttműködő partnereink:

DVTK

KBSC

Putnok FC

Bánhorváti SE

pfla.hu
Sajóvölgye Focisuli
együttműködő partnerének,
a Puskás Akadémia
hivatalos honlapja


A JÁTSZI FOCI
a Sajóvölgye Focisuli tehetségkutató és tömegsport tagozataként működő mozgalom.
Fontos tudnivalók: link


hotellukacs.hu
Hotel Lukács

HÍREK

Leány csapatok a Sajóvölgye Focisuliban

2013-03-31 12:37:47
2012. szeptemberében kaptam a feladatot, hogy Kazincbarcikán szervezzek egy leány csapatot. Az iskolák részvételével egy felmérő tornát rendeztem októberben. A rendezvényen 41 gyerek vett részt. Tájékoztattam őket a terveinkről és a lehetőségekről. Heti két alkalommal tartottunk edzést a Kertvárosi Iskolában. A foglalkozásokon 29 főt regisztráltam, ez a létszám az első hetekben változott. Voltak lemaradók és voltak újonnan csatlakozók. Végül kialakult tavaszra egy 28-as keret. Emellett a Kazinczy-s alsó tagozatosoknak tartottam edzéseket heti egy alkalommal.
A nagyobbak részt vettek a Szitka Emléktornán és nem vallottak szégyent.
Március 19-én Putnokon találkoztunk a többi csapattal, a mérkőzések tanulsága, hogy kialakítható a három körzetből (Putnok, Sajószentpéter, Kazincbarcika) egy olyan keret, amellyel érdemes kiemelten foglalkozni. Természetesen a többiekkel való foglalkozást is folytatni kell.
A kazincbarcikai körzethez tartozó 25 lány igazoló papírjai elkészültek. Kértem, hogy a gyerekek edzés-szerelést kapjanak, ezen a héten megtörtént. Amennyiben a kiemelt keret kialakítható, érdemesnek tartom az ősztől a gyerekek rendszeres versenyeztetését.

üdvözlettel: Béres Csaba edző

Megosztás a Facebook-on
DSCN0337.JPGDSCN0343.JPGDSCN0350.JPG
DSCN0361.JPG

Régebbi hírek:

Feltöltés alatt!