Együttműködő partnereink:

DVTK

KBSC

Putnok FC

Bánhorváti SE

pfla.hu
Sajóvölgye Focisuli
együttműködő partnerének,
a Puskás Akadémia
hivatalos honlapja


A JÁTSZI FOCI
a Sajóvölgye Focisuli tehetségkutató és tömegsport tagozataként működő mozgalom.
Fontos tudnivalók: link


hotellukacs.hu
Hotel Lukács

HÍREK

U-21: Szeptember hónap legjobbja - interjú Tóth Szabolccsal -

2013-10-07 19:38:33
U-21: Szeptember hónap legjobbja - interjú Tóth Szabolccsal -

"Nekem a bajnoki cím a cél" - Tóth Szabolcs

"Példaértékű az edzés és mérkőzés teljesítménye, hozzáállása a futballhoz profi, kiváló egyéni képességeit mindig a csapat érdekeinek rendeli alá, legyen éppen védő vagy támadó középpályás, a legmegbízhatóbb játékosok egyike!
Alázata, szerénysége és pozitív hozzáállása olyan letisztult belső erőt sugall, amelyet méltán ajánlok csapattársai figyelmébe! Kiválóan helyezkedik, jól és tisztán szerel, kétlábas, kitűnően fejel, ebből eredően a kapu előtt sem jön zavarba!" - így fogalmaz Szabó János vezetőedző játékosáról, Tóth Szabolcsról.

Mit gondolsz, mivel érdemelted ki azt, hogy Szabó János téged válasszon szeptember hónap legjobbjának?

Úgy gondolom azért rám esett a választás, mert részt veszek mindegyik edzésen, és amiket elmond Jani bá meccs előtt, azokat próbálom megvalósítani a mérkőzéseken.

A vezetőedző úgy nyilatkozott rólad, hogy nagyon komplex játékos vagy, mind védekezésben, mind pedig a támadásokból kiveszed a részed, és igazi példa lehetsz a társaidnak. Szerinted mik a legfőbb értékeid?

Elsősorban szeretném megköszönni az edzőmnek, - Szabó Jani bának - hogy így nyilatkozott rólam, de úgy érzem, hogy vannak még hibáim, amiken javítanom kellene.

Milyen a csapat, és hogy érzed magad a társaiddal? Szeretsz Putnokon futballozni?

A csapattársaimmal vannak problémák néha, de ettől függetlenül jól kijövök velük, és nagyon jól érzem magam Putnokon. Természetesen nagyon szeretek itt focizni.

Az első 3 forduló után csupán 4 pontja volt a csapatnak, azóta viszont 100%-osak vagytok, és már 4. helyen várhatjátok a következő fordulót. Mit gondolsz, az ősz végére dobogós lehet a csapat, netán fel is állhat a legfelső fokára?

A szezon elején szétszórtak voltunk, de úgy gondolom, hogy ma már mindenki összeszedte magát, és véleményem szerint dobogósok lehetünk, sőt nekem a bajnoki cím a cél.


Megosztás a Facebook-on

Régebbi hírek:

Feltöltés alatt!