Együttműködő partnereink:

DVTK

KBSC

Putnok FC

Bánhorváti SE

pfla.hu
Sajóvölgye Focisuli
együttműködő partnerének,
a Puskás Akadémia
hivatalos honlapja


A JÁTSZI FOCI
a Sajóvölgye Focisuli tehetségkutató és tömegsport tagozataként működő mozgalom.
Fontos tudnivalók: link


hotellukacs.hu
Hotel Lukács

HÍREK

U-21: Október hónap legjobbja - interjú Lengyel Martinnal -

2013-11-13 19:24:55
U-21: Október hónap legjobbja - interjú Lengyel Martinnal -

"Én bajnok akarok lenni" - Lengyel Martin -

Szabó János Lengyel Martint választotta október hónap legjobbjának.

A vezetőedző a következőket mondta a remek középpályásról:

"Technikailag képzett, kétlábas, rengeteg mezőny munkát végez (labdaszerzéstől kezdve a gólpasszokig), pontrúgásaiban ill. átlövéseiben mindig ott rejlik egy-egy nagy gól!
Erős egyéniség, Ő az aki sohasem adja fel!
Foci iránti elkötelezettsége megkérdőjelezhetetlen.
Szorgalma és alázata példaértékű, fogékony az új dolgokra, energikus hozzáállása mindig lendületet, hitet ad társainak, legyen az edzés vagy mérkőzés!
Az október hónapban játszott hat mérkőzésen lőtt 40 (!!!) gólból, Martin lőtt hetet középpályásként és abból 2-3 szépség díjas találat volt és adott 10 gólpsszt mellékesen!
...egyetlen hibája amely az erényeiből fakad, hogy néha túlpörög!
Nincs gond mert Ő is tisztában van vele és keményen dolgozunk azon, hogy ez is előnyére változzon!
Kitűnő alany és bízom abban, hogy sikeres pályafutásban lesz része felnőttként!"

Mit gondolsz, mivel érdemelted ki, hogy Szabó János téged választott október legjobbjának?

Először is szeretném megköszönni Jani bá'-nak, hogy engem emelt ki. Nagyon megtisztelő, mivel sok jó teljesítményt nyújtó játékos van a csapatba! Szerintem ez annak köszönhető, hogy az összes bajnokin pályára léptem, és próbáltam minden egyes meccsen maximálisat nyújtani és győzelemre vezetni a csapatot.

Középpályás létedre rengeteg gól rúgsz, 10 góloddal csak Tóth Attila tartja a lépést a csapatban. Minek köszönhető ez?

Általában támadó-középpályásként kapok lehetőséget a csapatban, így lehetőségem kerül átlövésre, illetve beadásoknál a kapu elé érkezni is.

Remek sorozaton vagytok túl, a 3. forduló óta csak győztesen hagytátok el a pályát. Mit gondolsz, ki tarthat ez a sorozat az őszi szezon végéig?

Ezzel a remek sorozattal tudtuk javítani az első fordulói hibánkat, de ez mit sem ér, ha a következő meccsek akármelyikén pontot vesztünk! Én akkor leszek elégedett a szezonnal, ha az első helyen fogunk telelni, hiszen ez volt a cél! Ebbe nem fér bele a hiba. Igen, szerintem reális esélyünk van folytatni a sorozatot, sikerülni fog!

A hétvégén az élre törtetek. Mit gondolsz, képesek lehettek arra, hogy a bajnokság végén is a dobogó legfelső fokán lássunk titeket?

Én bajnok akarok lenni! Ehhez az kell, hogy az egész keret akarja, és ez minden meccsen látszódjon a csapatunkon, hiszen a végelszámolásnál nem fognak beleférni a könnyelműen elhullajtott pontok, mert nagyon szoros a mezőny eleje! Emellett szükségünk lesz bravúrokra tavasszal is, mint például a őszi mezőkövesdi győzelem! Biztos vagyok benne, hogy nüansznyi különbség lesz a dobogós csapatok között, de az előny nálunk van! Csak rajtunk múlik, hogy élünk-e a lehetőséggel!Megosztás a Facebook-on

Régebbi hírek:

Feltöltés alatt!