Együttműködő partnereink:

DVTK

KBSC

Putnok FC

Bánhorváti SE

pfla.hu
Sajóvölgye Focisuli
együttműködő partnerének,
a Puskás Akadémia
hivatalos honlapja


A JÁTSZI FOCI
a Sajóvölgye Focisuli tehetségkutató és tömegsport tagozataként működő mozgalom.
Fontos tudnivalók: link


hotellukacs.hu
Hotel Lukács

HÍREK

U-15: November hónap legjobbja - interjú Czagány Ádámmal -

2014-01-07 18:01:36
U-15: November hónap legjobbja - interjú Czagány Ádámmal -

Sikerül felzárkóznunk a középmezőnyhöz - Czagány Ádám

Szabó István vezetőedző Czagány Ádámot látta legjobbnak novemberben, így honlapunk ezúttal a tehetséges középpályással készített interjút.

Mit gondolsz, mivel érdemelted kis, hogy Szabó István téged látott a legjobbnak novemberben?

Cz.Á.: Én úgy gondolom, hogy ez elsősorban annak is köszönhető, hogy minden edzésen részt vettem, és az edzéseken teljes erőbedobással oldottam meg a feladatokat. Edzéseken illetve a mérkőzéseken is igyekeztem a legjobb tudásom szerint motiválni és buzdítani az egész csapatot.

Mutasd be magad! Milyen poszton vagy bevethető, mik az erősségeid?

Cz.Á.: Csapattársaim és köztem jó a viszony, elismerjük egymás tudását. Örülök mások és a csapat sikereinek. Megfogadom edzőim tanácsait, bírom a kritikákat, mert ez még jobban motivál. Egy, vagy akár több kudarc esetén sem esem kétségbe, mert tudom, hogy a sikerhez vezető út nagyon kemény, és a vert helyzetekből sokat lehet tanulni.
2 posztot is betöltök, elsősorban a jobboldali középpályás, másodsorban a védekező középpályás posztot. Erősségeim a gyorsaság, a csapatjáték. előtérbe helyezem a saját érdekeim helyett a csapat érdekeit.

Az ősszel sajnos mindössze 6 pontot sikerült szereznetek. Mit gondolsz, miért nem jött össze egy jobb szereplés?

Cz.Á.: Igen sajnos az őszi szezon elég gyengén sikerült a csapat számára. Úgy ítélem meg, hogy a sorozatos vereségeinknek elsősorban az az oka, hogy ez a csapat még összeállításában elég új, és még nem szokott teljesen össze. Voltak viszont olyan mérkőzések is, ahol már kezdtünk összeállni. Másodsorban szerintem az idei teljesítményünk gyengesége betudható annak is, hogy én és csapattársaim is fejben több időt töltünk a jövőképünkkel, gondolok itt a továbbtanulásra.

Nyakunkon a téli alapozás. Sikerülhet egy jó felkészüléssel a tavasszal felzárkózni a középmezőnyhöz?

Cz.Á.: Válaszom igen, hiszen én mindig pozitívan gondolkodom, és hiszek abban, hogy az edzéseken nyújtott teljesítményünk tavasszal meghozza gyümölcsét a mérkőzéseken is. Tudom, hogy az egész csapat 100 százalékos teljesítményt fog nyújtani a jövőben, és sikerül felzárkóznunk a középmezőnyhöz.

Megosztás a Facebook-on

Régebbi hírek:

Feltöltés alatt!