Együttműködő partnereink:

DVTK

KBSC

Putnok FC

Bánhorváti SE

pfla.hu
Sajóvölgye Focisuli
együttműködő partnerének,
a Puskás Akadémia
hivatalos honlapja


A JÁTSZI FOCI
a Sajóvölgye Focisuli tehetségkutató és tömegsport tagozataként működő mozgalom.
Fontos tudnivalók: link


hotellukacs.hu
Hotel Lukács

HÍREK

U-21: November hónap legjobbjai

2014-01-13 13:55:03
U-21: November hónap legjobbjai

Interjú Juhász Attilával és Veják Lászlóval

"Juhász Attila megbízható, fegyelmezett és kemény védő, lőtt egy fantasztikusan szép gólt és mindvégig igyekezett a legtöbbet kihozni magából.Hihetetlenül sokat fejlődött! Védőként bármelyik poszton játszhattam őt, mindig a csapat erősségének számított!"

Így nyilatkozott Szabó János védőjéről.

Szabó János szerint a védelem bármelyik posztján megállod a helyed.
Te hol érzed magad a legjobban?

J.A.: Bármelyik posztot szívesen eljátszom hátul, de leginkább a jobb oldal az, ami a legkedvezőbb számomra.

Lőttél egy nagyon szép gólt a szezonban. Mesélnél erről?

J.A.: Jani bá már az előző meccsen mondta, hogy ideje lenne egy gólt rúgnom. Ezt követően a következő meccsen ez be is következet. T.Szabolcs legurítása után a 16-son kívülről a jobb felső sarokba rúgtam a labdát.

Elégedett vagy a saját, illetve csapatod teljesítményével az ősszel?

J.A.: A saját teljesítményemen még van mit csiszolni, de igyekszek ezen javítani. A csapat teljesítménye az elején ingadozott, de pár meccs után felvettük a ritmust.

Nyakunkon a téli alapozás, és hamarosan elrajtol a tavaszi szezon.
Várod már a folytatást? Mit gondolsz, sikerülhet megőrizni a vezető pozíciótokat?

J.A.: .Nagyon várom a folytatást, és remélem nagyon, hogy sikerül év végén is megőrizni a vezető pozíciónkat, és feljutni az Nb I-be.

"Veják László az örök bohém, a "mókamester", aki 8 góljával sokat tett az őszi jó szereplésünkért. Csapatember. Igaz,... nem túl szorgalmas....nem túl alázatos... nem is szerény .. de igazi 'csibész', akiről mindig tudom mire számíthatok! Rengeteget fejlődött az ősszel, hiszen alapemberré küzdötte fel magát!"

Szabó János vezetőedző ezekkel a szavakkal jellemezte kitűnő játékosát.

A szezon végére alapemberré váltál a csapatban, így nem meglepő, hogy Szabó János szerint novemberben ott voltál a legjobbak között.
Te is így érzed?

V.L.: A szezon eleje nem épp úgy indult, ahogy szerettük volna, mert az első pár meccsünk elég rosszul indult. Új emberek is érkeztek a csapatba, és még eddig nem játszottunk együtt egy csapatban. Kellett egy kis idő, hogy összeszokjunk, de ahogy egyre többet voltunk együtt edzéseken és meccseken, szépen lassan kialakult a csapat, és egyre jobb eredményeket értünk el. Az én teljesítményemről annyit, hogy a szezon elején nem úgy ment a játék, ahogy szerettem volna, és Jani bá is elvárta volna tőlem, de úgy érzem a végére már belelendültem.

Szabó János úgy nyilatkozott rólad, hogy te vagy a csapat egyik mókamestere, egy igazi csibész. Mit gondolsz erről?

V.L.: Ha Jani bá ezeket mondta rólam, akkor van benne némi igazság. Mivel nem kel engem félteni, és minden hülyeségben benne vagyok, amibe kell, és ha a lányokról van szó ,akkor se fordítok hátat.

8 gólt szereztél az ősszel. Elégedett vagy a teljesítményeddel?

V.L.: 12 meccsünk volt a félév során, de én nem játszottam mindegyiken, vagy sérülés miatt, vagy pedig más okokból, de elégedett nem vagyok magammal. Lehetett volna jobb is, és volt lehetőségem, hogy több gólt is szerezzek ennél, de nem jött ez össze. Szeretek gólt lőni, de szeretek gólpasszt is adni, mivel a foci az egy csapatjáték.

A tavaszt a dobogó legfelső fokáról kezdhetitek meg. Mit vársz a szezonban magadtól és a csapattól?

V.L.: Nagyon jó érzéssel tölt el, hogy nehéz küzdelem árán, de sikerült mindenkit a hátunk mögé utasítani, és a folytatást az első helyről várhatjuk. Reméljük, és azon leszünk, hogy a szezon végére ugyanígy zárjuk a bajnokságot az első helyen, mivel a cél az NB I-be való feljutás. Magamtól csak annyit várok, hogy a lehető legtöbbet nyújtsam, mert ettől többre vagyok képes. Szeretném, hogy Jani bá a szezon végén elégedett legyen velem is és a csapattal is!

Goda Gergő is rengeteget fejlődött, köszönhetően a maximális edzés munkájának, foci iránti alázatának köszönhetően.Szorgalmas és fegyelmezett játékos, tanácsaimat mindig beépítette a játékába! Védőként lőtt egy sorsfordító gólt a Balmazújváros ellen, amely lendületbe hozta a csapatunkat! Emberként is csak a legjobbakat tudom róla mondani, hiszen nagyon nehéz napokat élt át novemberben testvére elveszítésével! Ennek ellenére vállalta a játékot mindvégig és még az edzésekről sem hiányzott!

Sajnos Goda Gergőt nem sikerült utolérni, egyéb elfoglaltságai miatt!

Megosztás a Facebook-on

Régebbi hírek:

Feltöltés alatt!