Együttműködő partnereink:

DVTK

KBSC

Putnok FC

Bánhorváti SE

pfla.hu
Sajóvölgye Focisuli
együttműködő partnerének,
a Puskás Akadémia
hivatalos honlapja


A JÁTSZI FOCI
a Sajóvölgye Focisuli tehetségkutató és tömegsport tagozataként működő mozgalom.
Fontos tudnivalók: link


hotellukacs.hu
Hotel Lukács

HÍREK

U-21: Győzelem az Ózd ellen!

2014-01-30 14:26:35

A havazás ellenére kitűnően előkészített pályán játszhattunk ismét.

Szabó János értékelése a mérkőzésről:

Az első félidőben akadozott az összjátékunk, mert néhány játékosom mindent elkövetett azért, hogy a társak és a sűrű hópelyhek elöl eldugja a labdát! Ez hozta magával törvényszerűen azt is, hogy mind védekezésben, mind pedig támadásban bosszantó hibákat is vétettünk. Szép fejes góllal szereztünk vezetést, de ez sem nyugtatta meg a csapatomat, hogy Szemere N. labdáját Vova csúsztatta elegánsan a hálóba 1-0.
A második félidőben pályára lépő játékosaimat viszont maximális dicséret illeti, mert teljesen megváltoztatták a sok mozgásos, 1-2 érintős játékukkal a játék képét, ill. szép góljaikkal a mérkőzés hangulatát.
Előbb Veják L. lőtt 16 m-ről ritkán látható szép mozdulattal egy szép gólt, majd a villámgyors Zsámbok egy csellel becsapta védőjét, és pontosan játszott vissza Vejáknak, aki higgadtan helyezett 9 m-ről a kapu jobb oldalába, 3-0. Ismét egy szép akció végén Veják L.- Makó B. volt a labda útja, utóbbi a kifutó kapus mellet egy csellel még elhúzta a labdát, és azután helyezett a jobb alsó sarokba, 4-0. Formás támadásokat vezettünk, de az ellenfelünk is igyekezett a maximumot kihozni a lehetőségeiből, így egy kontratámadásuk végén megszerezték a szépítő góljukat, 4-1.

Nagyon hasznos mérkőzést játszottunk a szervezetten játszó Ózd ellen, van néhány dolog amit gyorsan le kell tisztáznom 1-2 játékossal, hiszen ez csapatjáték, és komoly céljaink vannak, amit senki sem vehet félvállról!

Megosztás a Facebook-on

Régebbi hírek:

Feltöltés alatt!