Együttműködő partnereink:

DVTK

KBSC

Putnok FC

Bánhorváti SE

pfla.hu
Sajóvölgye Focisuli
együttműködő partnerének,
a Puskás Akadémia
hivatalos honlapja


A JÁTSZI FOCI
a Sajóvölgye Focisuli tehetségkutató és tömegsport tagozataként működő mozgalom.
Fontos tudnivalók: link


hotellukacs.hu
Hotel Lukács

HÍREK

Interjú Koszta Péterrel

2014-02-26 22:59:49
Interjú Koszta Péterrel

"Akarják, hogy jobbak legyenek, ha csak én szeretném az kevés."

Pénteken indul a tavaszi szezon U-14-es és U-15-ös csapatunk számára az NB I. keleti cosportjában. Ennek apropójaként megkérdeztük a két csapat trénerét, mit gondol az előttük álló időszakról.

Először az U-14-es csapatunk vezetőedzőjével, Koszta Péterrel beszélgettünk.

Pénteken indul a bajnokság tavaszi szezonja. Hogyan sikerült az elmúlt 2 hónap? Sikerült kijavítani a hibákat? Milyen tapasztalatokat vontál le az edzőmérkőzésekből?

K.P.: Azt a munkát, amit elterveztem elvégeztük, igaz, hogy voltak kisebb problémáim az edzésterület nagyságával, de ezeket meg kellett oldanunk. Az edzőmeccseken jól szerepeltünk, de a próbajátékosok miatt ezek nem a reális képet mutatják. A hibákat folyamatosan javítjuk, mindig a mérkőzésen felmerülő hiányosságok határozzák meg, hogy milyen problémákat kell megoldanunk.
Rögtön egy nyerhető mérkőzéssel indul a szezon, hiszen az utolsóhoz látogattok. Mit vársz ettől a mérkőzéstől?

K.P.: Természetesen győzelmet várok, de azt nem lehet tudni, hogy hogyan változott a keretük, mert egy akadémiáról van szó, akik gondolom, jobban szeretnének szerepelni, ezért lehet, hogy erősítettek. Az elmúlt félév második felében már voltak biztatóbb eredményeik. Úgy gondolom, hogy jobb csapat vagyunk és ezt a pályán is be kell bizonyítanunk, ezért fontos, hogy a tavalyi eredménnyel már nem kell foglalkozni, mert azért már megkaptuk a három pontot. Az újabb három pontért pedig meg kell küzdenünk!

Az előkelő 8. helyről várjátok a folytatást. Mit gondolsz, sikerülhet megtartani, vagy akár még előrébb lépni ebből a pozícióból?

K.P.: Előrébb lépni nem lesz könnyű, de én nem is ebben gondolkodom. A legfontosabb, hogy fejlődjenek a gyerekek, javuljon a hozzáállásuk, és labdarúgók akarjanak lenni. Minden edzésen maximális erőbedobással és koncentráltan végezzék a feladatokat és viselkedjenek úgy mindenhol, hogy a Sajóvölgye Focisulit képviselik, és a klub büszke legyen rájuk. Ebben még van mit javulnunk…

Mivel lennél elégedett május végén? Vannak-e kitűzött célok, amiket el szeretnétek elérni?

K.P.: Mint már említettem, nem helyezésekben gondolkodom, de fontosak a megszerzett pontok a bennmaradás miatt. Céljaim természetesen vannak, szeretném, ha jobb technikai, taktikai és erőnléti szintre jutnának és ebben nagy segítséget ad nekik, hogy minden hétvégén a legjobbakkal játszanak és láthatják, hogy miben kell fejlődniük. Ezeknek a fiúknak már kell, hogy legyenek kitűzött céljaik, önmagukkal szemben is igényesnek kell lenniük. Akarják, hogy jobbak legyenek, ha csak én szeretném az kevés. Remélem, május végén közösen elmondhatjuk, hogy minden téren magasabb szintre kerültünk!

Reméljük pénteken az első mérkőzésről győztesen tér haza mindkét csapatunk!

Hajrá Sajóvölgye!

Megosztás a Facebook-on

Régebbi hírek:

Feltöltés alatt!