Együttműködő partnereink:

DVTK

KBSC

Putnok FC

Bánhorváti SE

pfla.hu
Sajóvölgye Focisuli
együttműködő partnerének,
a Puskás Akadémia
hivatalos honlapja


A JÁTSZI FOCI
a Sajóvölgye Focisuli tehetségkutató és tömegsport tagozataként működő mozgalom.
Fontos tudnivalók: link


hotellukacs.hu
Hotel Lukács

HÍREK

Sajnos pont nélkül jöttek haza NB I-es csapataink Gyuláról

2014-03-01 10:52:53
Sajnos pont nélkül jöttek haza NB I-es csapataink Gyuláról

Koszta Péteréknek és Zsiga Gyuláéknak nem sikerült a rajt

U-14-es csapatunk a mérkőzés elején vezetés szerzett Gyulán Pogonyi Dominik révén. Az első félidőben sikerült megőrizni az előnyt, de sajnos a 2. félidőben 2 11-es góllal a hazaiak meg tudták fordítani a mérkőzést, így sajnos nem sikerült győzelemmel kezdeni a tavaszi szezont. A mérkőzés krónikájához hozzátartozik, hogy 2 játékosunk is a kiállítás sorsára jutott.

Grosics Akadémia - Sajóvölgye Focisuli 2-1 (0-1)

SVF SE: Némedi - Fehér, Takács, Engelhardt (Demeter), Pogonyi, Dávid, Barna, Gulyás, Vécsei (Holló S.), Horváth (Holó Á.), Márián

Koszta Péter: 1-0-ás állásnál eldönthettük volna a mérkőzést, de sajnos a lehetőségek kimaradtak. A 2. félidőben két 11-es és a 2 piros lap ellenére is pontot szerezhettünk volna.

U-15-ös csapatunk rengeteg hiányzóval utazott el Gyulára. Sajnos sokan betegség miatt illetve iskolai elfoglaltság miatt nem tudtak a csapattal tartani. Ennek ellenére jól tartották magukat a srácok, de nem sikerült a bravúr. Az első félidő végén és a 2. játékrész elején bekapott gólokkal sajnos vereséget szenvedtünk.

Grosics Akadémia - Sajóvölgye Focisuli 2-0 (1-0)

SVF SE: Madarasi, Varga (Lengyel), Csabai, Ruszó, Lázár, Székely, Czagány, Pintér, Tóth, Haroune, Horváth

Zsiga Gyula: Meghatározó játékosaink távollétében is helytállt csapatunk- Ha a hiányzók itt lettek volna, akár pontot, vagy pontokat is szerezhettünk volna. Minden elismerésem a srácoké, aki pályán volt, az mindent megtett a mai napon

Megosztás a Facebook-on

Régebbi hírek:

Feltöltés alatt!