Együttműködő partnereink:

DVTK

KBSC

Putnok FC

Bánhorváti SE

pfla.hu
Sajóvölgye Focisuli
együttműködő partnerének,
a Puskás Akadémia
hivatalos honlapja


A JÁTSZI FOCI
a Sajóvölgye Focisuli tehetségkutató és tömegsport tagozataként működő mozgalom.
Fontos tudnivalók: link


hotellukacs.hu
Hotel Lukács

HÍREK

Interjú Kócsi Józseffel

2014-03-08 19:56:51
Interjú Kócsi Józseffel

Ezúttal U-17-es csapatunk trénerét kérdeztük

Holnap elindul a tavaszi szezon U-17-es csapatunk számára is, ezért a csapat edzőjével, Kócsi Józseffel beszélgettünk a téli felkészülésről, illetve az előttünk álló szezonról.

Véget ért egy hosszú időszak, közel 3 hónap kihagyás után lép pályára újra a csapat. Hogyan sikerült a felkészülés a tavaszi szezonra?

K.J.: A felkészülés a terveknek megfelelően alakult, hét közben edzések, hétvégén pedig edzőmeccseken, vagy teremtornákon vettünk részt. Sajnos több játékost is sérülés, vagy betegség sújtott, remélem ők hamar utolérik magukat. Összességében jól sikerült a felkészülés, bizakodva várjuk a bajnoki rajtot.

Az első forduló a Felsőtárkány pályájának használhatatlansága miatt elmaradt, így rögtön egy rangadóval kezditek a szezont a KBSC ellen. Mik a kilátások ezzel a mérkőzéssel kapcsolatban?

K.J.: Mindenképpen meg szeretnénk szerezni mind a 3 pontot ezen a mérkőzésen is. Abban az esetben, ha a játékosok azt fogják nyújtani, amit az edzéseken és edzőmeccseken gyakoroltunk, akkor véleményem szerint fölényt tudunk kialakítani, és megnyerhetjük a találkozót.

A 4. helyen telelt a csapat 7 pont hátránnyal a listavezető mögött. Sikerülhet felzárkózni, vannak-e kitűzött célok, mivel lennél elégedett májusban?

K.J.: Abban az esetben, ha mindig a soron következő mérkőzésre koncentrálunk, és egységesek tudunk lenni, akkor remélhetőleg sikerül majd felállni a dobogó valamelyik fokára. Természetesen ezt sok minden befolyásolja, több közvetlen riválisunkhoz is idegenbe látogatunk, remélem sikerül majd idegenben is jól szerepelnünk. Sok a hasonszőrű csapat, így nagyon kiegyenlített a mezőny, de reális célként a dobogót tűzöm ki.Megosztás a Facebook-on

Régebbi hírek:

Feltöltés alatt!