Együttműködő partnereink:

DVTK

KBSC

Putnok FC

Bánhorváti SE

pfla.hu
Sajóvölgye Focisuli
együttműködő partnerének,
a Puskás Akadémia
hivatalos honlapja


A JÁTSZI FOCI
a Sajóvölgye Focisuli tehetségkutató és tömegsport tagozataként működő mozgalom.
Fontos tudnivalók: link


hotellukacs.hu
Hotel Lukács

HÍREK

Múcsonyban a Dinamo Kijev

2014-03-25 15:36:55
Múcsonyban a Dinamo Kijev

Két csapattal érkezett az ukrán csapat!

Európa egy neves labdarúgócsapata, a Dinamo Kijev 2 korosztályos csapata Tiszaújvárosban edzőtáborozik, így jöhettek létre a tegnapi felkészülési mérkőzések. Az ukrán sztárcsapat U-14-es és U-16-os csapataival érkezett Múcsonyba.

Az első találkozót Zsiga Gyula együttese játszotta az U-14-esek ellen. A mérkőzést az ukránok nyerték 3-0-ás félidő után 9-0-ra.

Zsiga Gyula értékelése a találkozóról:
U-15-ös és U-14-es gyerekek is játszottak a mérkőzésen, mindenkinek lehetőséget akartunk biztosítani, hogy pályára léphessen egy ilyen remek ellenfél ellen. Fel tudtuk mérni, hogy nemzetközi szinten hol tartunk. Azt le tudtuk szűrni, hogy az ellenfél játékosai rendkívül képzettek és gyorsak voltak a pálya minden területén. Szembetűnő volt, hogy a támadó harmadban minden játékosuk kreatívan és gyorsan döntött a különböző szituációkban. Ráadásul 20-22 egyforma képességű játékosból állt a keretük, így a félidőben a sorcseréjük után gyakorlatilag ugyanolyan erősségű csapatot vonultattak fel.
Az első félidőben voltak próbálkozásaink, de komolya lehetőséget nem tudtunk kidolgozni az egész meccs során ellenük.
Öröm volt egy ilyen képzett csapat ellen pályára lépni!

A 2. találkozón Kócsi József U-17-es csapata léphetett pályára. A vendég csapat 3-0-ás győzelmet aratott.

Kócsi József beszámolója a mérkőzésről:
Nagyon hasznos volt a csapat számára az, hogy egy komoly futballkultúrával rendelkező Dinamo Kijev korosztályos csapatával játszhatott. Minden játékos nagyon motivált volt, és rendkívül szervezetten játszottunk. Ennek ellenére a vendég csapat minden egyes hibánkat könyörtelenül megbüntetett. Előttünk is adódtak helyzetek, azonban ezeket nem sikerült gólra váltani. Nagyon fontos, hogy a meccsen szerzett tapasztalatokat át tudjuk vinni a bajnoki mérkőzésekre is.

Megosztás a Facebook-on

Régebbi hírek:

Feltöltés alatt!