Együttműködő partnereink:

DVTK

KBSC

Putnok FC

Bánhorváti SE

pfla.hu
Sajóvölgye Focisuli
együttműködő partnerének,
a Puskás Akadémia
hivatalos honlapja


A JÁTSZI FOCI
a Sajóvölgye Focisuli tehetségkutató és tömegsport tagozataként működő mozgalom.
Fontos tudnivalók: link


hotellukacs.hu
Hotel Lukács

HÍREK

Hétvégi beharangozó!

2014-04-04 11:27:40
Hétvégi beharangozó!

Már ma bajnokit játszik két csapatunk is!

NB II-es csapataink a szerdai bepótolt bajnoki után ma újra útra kelnek, ezúttal a Hajdúböszörmény csapataihoz látogatnak.

U-17-es csapatunk korosztályos ellenfele 1 győzelemmel az utolsó helyen szerénykedik a tabellán, így a papírforma vendég győzelmet diktál. Ősszel gyakorlatilag kiütötte ellenfelét Kócsi József legénysége, akkor 20-0 lett a mérkőzés vége.

U-21-es csapatunk is esélyesként látogat Böszörménybe, hiszen az ellenlábas 12 ponttal 13. a tabellán, egyedül a Felsőtárkány csapatát megelőzve. Ősszel a mieink 6-1-es győzelmet arattak, így mondhatjuk, hogy ma is Szabó János csapata az esélyes.

U-17:
15:00 Hajdúböszörmény - Sajóvölgye Focisuli
U-21:
17:00 Hajdúböszörmény - Putnok FC

A szombati nap is tartogat eseményt. NB I-es csapataink Múcsonyban fogadják a Maros-Menti UFC csapatait.

Koszta Péter csapata esélyesként léphet pályára, hiszen ellenfele 13. a tabellán fele annyi pontot gyűjtve eddig, mint U-14-eseink. Ősszel idegenben is sikerült győznünk 4-1 arányban, reméljük ezúttal is csapatunk fogja győztesen elhagyni a pályát.

U-15-ös csapatunk alsóházi rangadót játszik a 14. helyezett ellen, ősszel sajnos idegenben 1-0-ás vereséget szenvedtek a fiúk, de minden esély megvan arra, hogy ezúttal Zsiga Gyula csapata hagyja el győztesen a pályát.

U-14:
14:00 Sajóvölgye Focisuli - Maros-Menti UFC
U-15:
14:00 Sajóvölgye Focisuli - Maros-Menti UFC

Szombaton elkezdődik a bajnokság női csapatunk számára is. Béres Csaba Leányai 10:30-as kezdettel fogadják a szezonnyitón a Sárospatak csapatát Múcsonyban.

A hétfői nap is tartogat még eseményt egyesületünknek, hiszen egy újabb ukrán csapat látogat Múcsonyba a Dinamo Kijev után. Ezúttal az Arsenal Kijev edzőtáborozik Magyarországon, és korosztályos csapataival edzőmeccset játszunk majd a hétfői nap során.

Sok sikert kívánunk csapatainknak a hétvégéhez!

Megosztás a Facebook-on

Régebbi hírek:

Feltöltés alatt!