Együttműködő partnereink:

DVTK

KBSC

Putnok FC

Bánhorváti SE

pfla.hu
Sajóvölgye Focisuli
együttműködő partnerének,
a Puskás Akadémia
hivatalos honlapja


A JÁTSZI FOCI
a Sajóvölgye Focisuli tehetségkutató és tömegsport tagozataként működő mozgalom.
Fontos tudnivalók: link


hotellukacs.hu
Hotel Lukács

HÍREK

NB II: 6 pont a Cigánd ellen

2014-04-18 09:09:42
NB II: 6 pont a Cigánd ellen

Mindkét csapatunk győzni tudott

U-21-es csapatunk meccsén a Cigánd 20 percig tudta tartani magát. Ekkor csapatunk 10 perc alatt rúgott két gólt Varga Máté és Bogdan révén, amire még válaszolt ugyan a vendég csapat, de Szverenko még lőtt egy gólt, így 3-1-es állással mehettek pihenőre a csapatok.
A 2. játékrész elején Bogdan 3 gólosra növelte előnyünket, kezdett eldőlni a találkozó. Varga Máté újabb gólja, Szverenko és Makó Bence találatára csak egy válasza volt a vendég alakulatnak, így 7-2-es magabiztos sikerrel vette ezt az akadályt Szabó János csapata.

Putnok FC - Cigánd SE 7-2 (3-1)

Bene - Vass G. (Beri Cs.) Kis Á. (Makó B.), Szemere B., Goda (Veják L.) - Lengyel (Strekáf Cs.), Tóth Sz., Matei, Szemere N. - Varga M., Szverenko (Molnár V.)

gólszerzők:Varga M. (2), Matei (2), Erneszt (2), Makó B.

Szabó János: Gratulálok a mai eredményhez...a játékunkon még van mit javítani! Góljaink nagy részét pontrúgások után értük el, ami örvendetes!
Azonban szeretném ha visszatérnénk arra az útra, amelynek köszönhetően a folyamatos csapatjátékunk eredményeképpen értük el góljaink nagy részét.
A mai napon ez is elég volt a győzelemhez ill. néhány játékos koncentrált, megbízható, jó teljesítménye, mint: Szemere B.,Szemere N.,Tóth Sz., helyenként Varga M., Matei és Erneszt!

U-17-es csapatunkra alaposan ráijesztett a Cigánd együttese, hiszen némi meglepetésre a 23. percben vezetést szerzett. Szerencsére a félidő vége előtt Jónyer Raul egalizálta az eredményt, így 1-1-es döntetlennel mehettek pihenőre a csapatok.
A 2. játékrészben csapatunk felülkerekedett a vendég alakulaton, az utolsó 20 percben Lakatos, Jónyer és Kovács góljaival sikerült megnyerni a találkozót.

Sajóvölgye Focisuli - Cigánd SE 4-1 (1-1)

SVF SE: Polónyi, Marczis, Dányi, Nestián, Dócs, Sándor, Jónyer, Ruszó, Bozik, Lakatos, Fábián

cserejátékosok: Kovács, Pásztor, Somogyi, Káló, Lévai

gólszerzők: Jónyer (2), Lakatos, Kovács

Kócsi József: Gratulálok a csapatnak, a végig fegyelmezetten és erőszakosan védekező Cigánd ellen sikerült begyűjteni a 3 pontot. Az egyre több kialakított helyzetből sikerült hátrányból megnyerni a találkozót.

Megosztás a Facebook-on

Régebbi hírek:

Feltöltés alatt!