Együttműködő partnereink:

DVTK

KBSC

Putnok FC

Bánhorváti SE

pfla.hu
Sajóvölgye Focisuli
együttműködő partnerének,
a Puskás Akadémia
hivatalos honlapja


A JÁTSZI FOCI
a Sajóvölgye Focisuli tehetségkutató és tömegsport tagozataként működő mozgalom.
Fontos tudnivalók: link


hotellukacs.hu
Hotel Lukács

HÍREK

NB II: nem sikerült pontot szerzeni Nyíregyházán

2014-05-05 09:19:16
NB II: nem sikerült pontot szerzeni Nyíregyházán

Mindkét csapatunk vereséget szenvedett

U-21-es csapatunk jobban kezdte a mérkőzést, hiszen már a 4. percben megszereztük a vezetést, Matei Bogdan volt eredményes. Az első félidőben nem is esett több gól.
A 2. játékrész elején egalizálni tudott a hazai csapat. A 70. percben Szemere Balázst kiállította a játékvezető, így megfogyatkozva nézett az utolsó 20 perc elébe csapatunk. Sajnos a 80. percben meg is szerezték a hazaiak a 3 pontot érő találatot, amire Szabó János csapatának már nem volt válasza.

U-21: Bozsik Akadémia - Putnok FC 2-1 (0-1)
Putnok FC: Bene, Vass, Szemere B., Kakuk, Goda, Bogdan, Beri, Tóth, Szemere N., Makó, Szverenko
cserejátékosok: Molnár, Farkas

Szabó János: A mai napon igazából nem tudok elmarasztalni senkit sem!
Nem is akarok!.....igyekeztek játékosaim nagyszerűen helytállni egy nagyon jó csapat ellen! Matei bombagóljával már az elején megnyugtató előnyre tettünk szert! Sajnos ellenfelünk is rákapcsolt, a II.félidő elején egyenlített, majd az egyik legjobb teljesítményt nyújtó játékosunk, Szemere Balázs kiállításával szép lassan felőröltek minket.
A képességeink valahol behatároltak, de erőnket mutatja, hogy egy ilyen csapat ellen is partiban voltunk!
Majdnem sikerült a bravúr...apróságokon múlott, egy kicsivel több koncentráció az ellenfél kapura lövése előtt és meg van az egy pont emberhátrányban, ami jelenlegi állapotunkban akár bravúrként is felfogható!
Sajnálom, azokat a srácokat mindenképpen, akik ma ott voltak és küzdöttek mindvégig, azok helyett is, akik lefutották a bajnokságot félszezonig, vagy feladták menet közben, kihagyva a hétközi edzéseket, a hétvégi fordulókat, cserben hagyva egy félszezonban első helyezett, bajnoki címre jó eséllyel pályázó CSAPATOT, szétverve álmainkat...!
Van még egy pár meccs, amit ilyen lelkesedéssel és hozzáállással, ha jelentősen megfogyatkozva is, de becsülettel lehozzuk!

U-17-es csapatunk az egész mérkőzésen jól tartotta magát.
Az első félidőben adósak maradtak a csapatok a góllal, 0-0-ával vonulhattak szünetre a fiúk.
A 2. játékrészben a 62. percben kiállítottak egy hazai játékost, így nagy esély mutatkozott meg Kócsi József csapata előtt a győzelemre. Sajnos az emberhátrány ellenére a hazaiak 1 perc alatt 2 gólt szerezve otthon tudták tartani a 3 pontot.

A mérkőzés krónikájához hozzátartozik, hogy hatalmas szélben játszottak a csapatok, ennek ellenére remek, színvonalas találkozót láthattak a kilátogató nézők. A kapuk felváltva forogtak veszélyben, csapatunk többször eljutott kapufáig is, de sajnos egy 11-es góllal és egy figyelmetlenség után kapott góllal a hazaiak szerezték meg a győzelmet.

U-17: Bozsik Akadémia - Sajóvölgye Focisul 2-0 (0-0)
SVF SE: Polónyi, Pásztor, Dányi, Nestián, Dócs, Marczis, Lakatos,Ruszó, Jónyer, Frecskó, Fábián
cserejátékosok: Sándor, Somogyi, Mata, Kovács

Kócsi József: Sajnos nem tudtuk kihasználni azt, hogy az ellenfél a mérkőzés 2. felére megfogyatkozott, 10 emberrel is 2 gólt szerezve meg tudták nyerni a találkozót.

Megosztás a Facebook-on

Régebbi hírek:

Feltöltés alatt!