Együttműködő partnereink:

DVTK

KBSC

Putnok FC

Bánhorváti SE

pfla.hu
Sajóvölgye Focisuli
együttműködő partnerének,
a Puskás Akadémia
hivatalos honlapja


A JÁTSZI FOCI
a Sajóvölgye Focisuli tehetségkutató és tömegsport tagozataként működő mozgalom.
Fontos tudnivalók: link


hotellukacs.hu
Hotel Lukács

HÍREK

Hétvégi beharangozó

2014-05-09 15:58:38
Hétvégi beharangozó

Több korosztályunk is pályára lép a hétvégén

NB I-es csapataink Budapestre utaznak, ahol az MTK csapatával mérhetik össze tudásukat.

U-14-eseink ellenfele 2. a tabellán 22 győzzelem mellett mindössze 1 vereséggel, így Koszta Péteréknek nem lesz könnyű dolguk, ha meg akarják nehezíteni a hazaiak dolgát. Ősszel az MTK 9-0-ra tudott győzni Múcsonyban, de Koszta Péter tanítványai megmutatták már többször is, hogy a tavalyi eredmények nem mérvadóak ellenük.

U-15-ös csapatunk múlt héten megszerezte a várva várt első sikerét tavasszal. A mostani ellenfelük szintén 2. a tabellán 58 megszerzett ponttal, ősszel a 2 csapat találkozóját az MTK nyerte 8-0 arányban. Reméljük, hogy most sikerül jobb eredményt elérnie Zsiga Gyula csapatának.

2014.05.10. (szombat)

U-15: 11:30 MTK - Sajóvölgye Focisuli
U-14: 13:30 MTK - Sajóvölgye Focisuli

NB II-es csapataink az Eger kizárása miatt a hétvégén nem lépnek pályára, automatikusan megkapják a 3 pontot ezért az összecsapásért 3-0-ás gólaránnyal.

Leánycsapatunk is pályára lép a hétvégén. Vasárnap a Tiszalúc csapata látogat Múcsonyba, a találkozó 11:00-kor fog kezdődni.

Vasárnap még két további eseményt is tartogat egyesületünk a kilátogató nézőknek.
Két RUBI tornát is rendezünk ezen a napon Múcsonyban, méghozzá az U-10-es korosztályban, illetve az U-8-as korosztályban.
Szabó István csapatainak ellenfelei lesznek a Borsod Volán, a Mezőkövesd, a DVTK, a Sátoraljaújhely és az Encs csapatai.
A Czirle Zsolt irányította U-8-asok a DVTK "A" és "B", az Eger, és a Borsod Volán csapataival küzdenek majd a minél jobb helyezés elérése érdekében.

Sok sikert kívánunk csapatainknak a hétvégéhez!

Megosztás a Facebook-on

Régebbi hírek:

Feltöltés alatt!