Együttműködő partnereink:

DVTK

KBSC

Putnok FC

Bánhorváti SE

pfla.hu
Sajóvölgye Focisuli
együttműködő partnerének,
a Puskás Akadémia
hivatalos honlapja


A JÁTSZI FOCI
a Sajóvölgye Focisuli tehetségkutató és tömegsport tagozataként működő mozgalom.
Fontos tudnivalók: link


hotellukacs.hu
Hotel Lukács

HÍREK

NB II: Két vereség Debrecenben!

2014-05-27 09:10:47
NB II: Két vereség Debrecenben!

Sajnos egyik csapatunk sem tudott pontot szerezni!

U-17-es csapatunk a listavezető ellen lépett pályára, a DVSC-DLA csapata 2 pont előnnyel vezeti az NB II. Észak-keleti csoportját.
Kócsi József csapata jól játszott, nem játszott megilletődötten, de sajnos nem sikerült a helyzeteket gólra váltani.
Az első félidő végén a hazai csapat meg tudta szerezni a vezetést, majd a 2. játékrészben további két gólt szerezve alakította ki a 3-0-ás végeredményt.

U-17:

DVSC-DLA – Sajóvölgye Focisuli 3-0 (1-0)

SVF SE: Polónyi, Pásztor, Dányi, Nestián, Dócs, Marczis, Lakatos, Ruszó, Sándor, Frecskó, Fábián

cserejátékosok: Káló, Kovács, Jónás, Mata

Kócsi József: A nagy meleg ellenére jól álltak a mérkőzéshez a srácok. Fegyelmezetten és veszélyesen játszottunk, de sajnos a lehetőségeink rendre kimaradtak, ellenfelünk pedig kihasználta az adódó lehetőségeit.

U-21-es csapatunk némi meglepetésre szintén vereséget szenvedett Debrecenben annak ellenére, hogy a hazai alakulat a mérkőzés előtt 22 ponttal volt lemaradva csapatunk mögött.
Az első félidő végén szerzett vezetést a Debrecen, majd a 2. félidőben újabb 3-mal toldotta meg ezt. Csapatunk sajnos nem tudott gólt szerezni, így 4-0-ával jöhetett haza Szabó János csapata.

DVSC-DLA – Putnok FC 4-0 (1-0)

Putnok FC: Bene, Vass, Strekáf, Kakuk, Varga, Bogdan, Bedea, Tóth, Szemere N., Lengyel, Szverenko

cserejátékosok: Molnár, Makó, Beri, Meskó, Farkas

Szabó János:

Sok (?) jó játékos (?)…., nem biztos hogy jó csapat!
Néhányan elszórakoztatták magukat a felesleges cselezgetéseikkel, a dekoncentrált, flegma megoldásaikkal a végjátékban, és az ellenfél könyörtelenül büntetett! A fájó az, hogy ezt az átlagnál képzettebbnek, tapasztaltabbnak és tehetségesebbnek tartott játékosokkal “megerősítve” hoztuk össze,ezért csak magunkat hibáztathatjuk ismét! Sajnálom azt a 3-4 játékost, (Szemere N., Tóth Sz., Meskó T., Strekáf Cs.) aki igyekezett a maximumot kihozni magából, a többieket meg nem értem! Ideális futball időben, kitűnő pályán, aki csak ennyire képes az akár szögre is akaszthatja a csukát….a mai vereségünkkel elveszítettük az esélyét még a 3. helynek is! Számomra elfogadhatatlan az a nagyképűség és az a közönyösség, ahogy jó néhányan magasan tettek a csapat céljaira!

Megosztás a Facebook-on

Régebbi hírek:

Feltöltés alatt!