Együttműködő partnereink:

DVTK

KBSC

Putnok FC

Bánhorváti SE

pfla.hu
Sajóvölgye Focisuli
együttműködő partnerének,
a Puskás Akadémia
hivatalos honlapja


A JÁTSZI FOCI
a Sajóvölgye Focisuli tehetségkutató és tömegsport tagozataként működő mozgalom.
Fontos tudnivalók: link


hotellukacs.hu
Hotel Lukács

HÍREK

Helyzetjelentés a táborból II.

2014-08-15 15:11:37
Helyzetjelentés a táborból II.

Minitornát is rendeztünk csütörtökön!

Csütörtök délelőttre egyesületünk minitornát szervezett a gyerekeknek. Meghívtuk az eseményre a Borsod Volán U-15-ös és U-14-es csapatát. Köszönjük nekik a részvételt és a játékot.
Az U-15-ösök a füves pályán mérkőztek, míg az U-14-esek a műfüvesen mutathatták meg tudásukat. A három csapat mindkét korosztályban körmérkőzéseket játszott, a játékidő meccsenként 1x40 perc volt.

U-15:

Sajóvölgye Focisuli - KBSC 10-0

Sajóvölgye Focisuli - Borsod Volán 3-2

Borsod Volán - KBSC 5-1

U-14:

Sajóvölgye Focisuli "A" - Borsod Volán 1-2

Sajóvölgye Focisuli "B" - Borsod Volán 1-1

Sajóvölgye Focisuli "A" - Sajóvölgye Focisuli "B" 2-4

Kovács Roland: Kicsit fáradtak voltak a fiúk, de mindent megtettek a mai mérkőzéseken, ez az eredményeken is látszik. A tábor nagyon jót tett a közösségnek, remélem, hogy a hétvégén induló bajnokságban meg fog mutatkozni mindaz, amit gyakoroltunk az elmúlt hetekben.

Kócsi József: Nagyon jól szolgálta a felkészülést a mai torna, és egyben a tábor is. Összekovácsolódott a közösség, aminek nagyon örülök. Ragyogó héten vagyunk túl, remélhetőleg át tudjuk menteni mind a technikai, mind pedig a taktikai elemeket a bajnoki mérkőzésekre.

A minitornán megtisztelte táborunkat Szitka Péter Kazincbarcika város Polgármestere. A Sajóvölgye Focisul,i a KBSC és a Putnok FC közötti szakmai együttműködési megállapodás létrejötte a térség utánpótlásának további előrelépését jelentheti, melyhez Polgármester úr is hozzájárul.

Nagy megtiszteltetés számunkra, hogy a minitornán mind a Kazincbarcikai Városi Televízió, mind a Putnoki Városi Televízió összefoglalót készített a nap eseményeiről, riportokat edzőkkel, játékosokkal, szakmai vezetőkkel és Polgármester úrral is. A Putnoki TV egész napunkat végig követte a mérkőzésekről, utazásokról, és közös étkezésekről is készültek reményeink szerint érdekes és látványos összefoglalók.
Köszönjük a gyerekek és edzőink nevében az érdeklődést!

Megosztás a Facebook-on
tábormédia.jpg

Régebbi hírek:

Feltöltés alatt!