Együttműködő partnereink:

DVTK

KBSC

Putnok FC

Bánhorváti SE

pfla.hu
Sajóvölgye Focisuli
együttműködő partnerének,
a Puskás Akadémia
hivatalos honlapja


A JÁTSZI FOCI
a Sajóvölgye Focisuli tehetségkutató és tömegsport tagozataként működő mozgalom.
Fontos tudnivalók: link


hotellukacs.hu
Hotel Lukács

HÍREK

Interjú Zabos Attilával!

2014-09-06 10:40:04
Interjú Zabos Attilával!

Ezúttal U-21-es csapatunk újdonsült edzőjét kérdeztük

Nyáron legidősebb csapatunknál Szabó János helyét Zabos Attila vette át a kispadon.
A felkészülésről és az előttünk álló szezonról beszélgettünk Attilával.

- Nyáron ahogy minden csapatnál, az U-21-nél is edzőváltás történt, Szabó János helyét te vetted át a kispadon. Ha jól tudom, még sosem foglalkoztál ilyen korosztállyal, mennyire új számodra ez a szerepkör?

Z.A.: Igen jól tudod, nem foglalkoztam még nagy pályás csapattal, szerencsére egy jó csapat került a kezem alá, és a srácok partnerként állnak a munkához!
Ami a szakmát illeti sok segítséget kapok a szakmai vezetéstől, és Koszta Pétertől, aki az Nb3-as Putnok vezetőedzője!

- Sikerült-e a csapattal megismerkedned a felkészülés alatt, illetve megtalálni a közös hangot a fiúkkal? Meg tudtad valósítani az elképzeléseidet a nyáron?

Z.A.: Szerencsére a Srácok nagy részét már ismertem, úgyhogy ezzel a részével nem volt probléma!
A felkészülés alatt az edzések mellett játszottunk jó pár edzőmérkőzést is, amelyeken pontosabb képet kaphattam róla, mi lenne a csapat számára a megfelelő játékrendszer, és ki hol tud a legtöbbet segíteni a csapatnak!

- Ugyan már lement két sikeresen megvívott forduló, és a tabella elején foglaltok helyet, de mit gondolsz, sikerülhet a bajnokság végéig "tűzközelben" maradnotok?
Vannak-e kimondott célok a bajnokságban, esetleg van-e neked személyes célod?

Z.A: Igen az első két mérkőzésünk valóban jól sikerült, de ebből túl sok mindent nem lehet levonni! Még rengeteg mérkőzés vár ránk, amik komolyabb csaták lesznek. Szerencsés helyzetben vagyok, mert Koszta Petinél sok ügyes fiatal pallérozódik, és aki az aktuális hétvégén nem kap szerepet, nálunk játszik az U21-ben.
Szeretnénk végig a mezőny élvonalához tartozni, minél jobb teljesítményt nyújtani, hogy ez mihez lesz elég, csak a végén derül ki, de ha odaérnénk a dobogóra, azzal elégedett lennék!Megosztás a Facebook-on

Régebbi hírek:

Feltöltés alatt!