Együttműködő partnereink:

DVTK

KBSC

Putnok FC

Bánhorváti SE

pfla.hu
Sajóvölgye Focisuli
együttműködő partnerének,
a Puskás Akadémia
hivatalos honlapja


A JÁTSZI FOCI
a Sajóvölgye Focisuli tehetségkutató és tömegsport tagozataként működő mozgalom.
Fontos tudnivalók: link


hotellukacs.hu
Hotel Lukács

HÍREK

Edzői értekezlet

2014-09-12 09:50:24
Edzői értekezlet

3 fő téma került előtérbe

Megtartotta idei első edzői értekezletét egyesületünk a Hotel Lukácsban.

Az értekezleten 3 fő téma került előtérbe, az egyesületi Bozsik program alközponti felépítése, az elektronikus edzéstervek és az egyesület szakmai felépítése.

Változott a Bozsik alközpontok felépítése, ezentúl a SVF alközponthoz tartozik az SVF csoport és a KBSC csoport, a Putnok alközponthoz pedig a Putnok csoport és az Ózd csoport.
Ezentúl minden pénteken egészen november végéig Bozsik tornákat rendezünk az U-6/7 és U-8/9 számára fesztivál jelleggel, míg az U-10/11 és U-12/13 számára torna jelleggel.

A másik fő téma a szakmai felépítés volt. Mivel a nyártól egyesületünk együttműködik a KBSC-vel, így át kellett alakítani a teljes szakmai felépítést. Innentől kezdve Kádár Zsolt szakmai igazgató munkáját segítve a Sajóvölgyét Sándor Zoltán, míg a KBSC-t Kócsi József koordinálja. Mindkét klubnál szekciókra osztották a korosztályokat, melyekben egy-egy szekcióvezető felügyeli a korosztályos edzők munkáját.

A harmadik téma egy elektronikus rendszer volt. Ez évtől kezdve az edzők kötelesek minden edzés időpontját felvezetni egy elektronikus rendszerbe, ami a TAO-s pályázatok miatt kötelező!Megosztás a Facebook-on

Régebbi hírek:

Feltöltés alatt!