Együttműködő partnereink:

DVTK

KBSC

Putnok FC

Bánhorváti SE

pfla.hu
Sajóvölgye Focisuli
együttműködő partnerének,
a Puskás Akadémia
hivatalos honlapja


A JÁTSZI FOCI
a Sajóvölgye Focisuli tehetségkutató és tömegsport tagozataként működő mozgalom.
Fontos tudnivalók: link


hotellukacs.hu
Hotel Lukács

HÍREK

Hétvégi beharangozó!

2014-09-26 19:03:48
Hétvégi beharangozó!

5 csapatunk is pályára lép a hétvégén!

Szombaton NB I-es csapataink Szegedre utaznak, míg vasárnap NB II-eseink a Bozsik Akadémiát fogadják Múcsonyban, leánycsapatunk pedig a Bőccsel mérkőzik meg idegenben.

U-15-ös csapatunk ellenfele az első osztályban eddig Kovács Rolandékhoz hasonlóan 6 pontot gyűjtött a bajnokságban. A Karcagot és a Hódmezővásárhelyt két vállra fektették az első két fordulóban, azóta viszont nem sikerült nekik pontot szerezniük.
Csapatunk szintén a Hódmezővásárhely csapatát tudta legyőzni, mellette Vácról is 3 ponttal sikerült haza jönni. Mindenképp kiegyenlített találkozóra van kilátás, reméljük, hogy a lefújást követően csapatunk ponttal, vagy pontokkal gazdagodik majd.

U-14-es csapatunk ellenfele 3 győzelemmel kezdte a szezont, a Hódmezővásárhely, a Karcag és a Vác csapata ellen is 3 pontot tudtak szerezni. Kócsi József csapata eddig 1 ponttal áll, amit a Vác otthonából sikerült elcsenni. Mindenképpen izgalmas találkozóra van kilátás, hiszen ebben a korosztályban is két hasonszőrű csapat találkozik.

2014.09.27. (szombat)
Szeged

U-14: 13:00 Szeol SC - Sajóvölgye Focisuli
U-15: 13:00 Szeol SC - Sajóvölgye Focisuli

Vasárnap NB II-es csapataink a Bozsik Akadémia korosztályos csapatai ellen lépnek pályára.

U-21-eseink ellenfele mellett 12 pont áll a tabellán, ráadásul ezt a 12 pontot 4 meccsen gyűjtötte be. Zabos Attila legénysége még csak 3 találkozón van túl, ezeken eddig 7 pontot gyűjtött. Mindenképpen kiélezett találkozóra lehet számítani, már csak abból kiindulva, hogy két veretlen csapat találkozik majd Múcsonyban.

U-17-es csapatunk ellenfele az idősebbekhez hasonlóan 4-ből 4-et nyert eddig a bajnokságban, ráadásul a nevük mellett szerepel egy 36-0-ás találkozó, amit érdemes megemlíteni még akkor is, ha a nem túl acélos Felsőtárkány csapatát győzték le ilyen arányban. Zsiga Gyula csapata 3 találkozó alatt 7 pontot gyűjtött, tehát itt is két veretlen együttes mérkőzik meg vasárnap.

2014.09.30. (vasárnap)
Múcsony

U-21: 11:00 Putnok FC - Bozsik Akadémia
U-17: 13:00 Sajóvölgye Focisuli - Bozsik akadémia

Leánycsapatunk vasárnap Bőcsre utazik a Borsod Megyei Női Bajnokság 3. fordulójában.
Ellenfelük az első két fordulóban 3 pontot szereztek, míg Béres Csaba tanítványai neve mellett 1 pont szerepel a tabellán, melyet az ellen a Szerencs ellen szereztek a lányok, akiket a Bőcs 3-1 arányban le tudtak győzni.

2014.09.30. (vasárnap)
Bőcs

10:00 Bőcs - Sajóvölgye Focisuli

Sok sikert kívánunk csapatainknak a hétvégéhez!Megosztás a Facebook-on

Régebbi hírek:

Feltöltés alatt!