Együttműködő partnereink:

DVTK

KBSC

Putnok FC

Bánhorváti SE

pfla.hu
Sajóvölgye Focisuli
együttműködő partnerének,
a Puskás Akadémia
hivatalos honlapja


A JÁTSZI FOCI
a Sajóvölgye Focisuli tehetségkutató és tömegsport tagozataként működő mozgalom.
Fontos tudnivalók: link


hotellukacs.hu
Hotel Lukács

HÍREK

Hétvégi beharangozó!

2014-10-03 18:11:42
Hétvégi beharangozó!

5 csapatunk is pályára lép a hétvégén

Szombaton NB I-es csapataink és leánycsapatunk lép pályára, vasárnap pedig NB II-eseink mutathatják meg tudásukat.

Szombaton 11 órai kezdettel Béres Csaba leányai a Mezőkövesd csapatát látják vendégül Múcsonyban a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei női bajnokság 4. fordulójában. A vendégek a 7. helyet foglalják el a tabellán 3 megszerzett ponttal, míg a mi lányaink a 10-ek, és eddig 1 pontot szereztek.

2014.10.04. (szombat)
Múcsony
11:00 Sajóvölgye Focisuli – Mezőkövesd

U-15-ös és U-14-es csapatuk Békéscsabára utazik az NB I. keleti csoportjának 8. fordulójában.

U-14-es csapatunk ellenfele eddig 2-szer hagyta el győztesen a pályát, ráadásul ezt a 2 győzelmet a legutóbbi két fordulóban szerezte a Vác és az MTK ellen. Emellett 1 alkalommal döntetlent ért el a Grosics Akadémia ellen, és 4-szer vesztesen hagyták el a pályát.
Csapatunk eddig 1 pontot gyűjtött a Vác otthonában, így bravúrra lesz szükség ahhoz, hogy pontot, illetve pontokat szerezzünk a Viharsarokban.
U-15-ös csapatunk 9 ponttal 10. helyen áll a bajnokságban, 3 győzelem mellett (Hódmezővásárhely, Vác, Szeol SC) 4 alkalommal (Diósgyőr, FTC, DLA, MTK) vereséget szenvedtek Kovács Rolandék. Ellenfelünk 6. a tabellán, 4 alkalommal győztesen (Grosics Akadémia, FTC, Hódmezővásárhely, Vác), 1 alkalommal döntetlent elérve (DLA), 2-szer pedig vesztesen (Diósgyőr, MTK) hagyták el a pályát, így mondhatni, hogy kiélezett mérkőzés vár csapatunkra.

2014.10.04. (szombat)
Békéscsaba

U-14: 12:00 Békéscsaba – Sajóvölgye Focisuli
U-15: 14:00 Békéscsaba – Sajóvölgye Focisuli

Vasárnap NB II-es csapataink a lányokhoz hasonlóan a Mezőkövesd csapatával csapnak össze Múcsonyban. Érdekesség, hogy a hétvégén a 8. forduló mérkőzéseit rendezik, csapataink a Létavértes kizárása, egy elmaradt meccs és egy szabadnap miatt még csak az 5. mérkőzésüket játsszák.

U-17-eseink eddig a 4 meccs alatt 7 pontot gyűjtöttek, a Felsőtárkány és az Eger csapatát két vállra fektették, a Nyírsulitól vereséget szenvedtek, míg a Mátészalka ellen döntetlent értek el. Ellenfelük 5 mérkőzésen vannak túl, 3 alkalommal győztek (Várda, Eger, Tiszaújváros), egyszer döntetlent értek el (KBSC), és egy alkalommal vereséget szenvedtek (Nyírsuli). Mindnképpen kiélezett találkozóra lehet számítani a megyei rangadón.

U-21-es csapatunk ellenfele 5. a tabellán, 4 győzelem mellett (Várda, Eger, Tiszaújváros, KBSC) 1 vereség (Nyírsuli) áll a nevük mellett a tabellán. Zabos Attiláék 8. helyen állnak, 2 alkalommal győztesen (Felsőtárkány, Mátészalka), egyszer 1 ponttal (Eger), és 1 alkalommal vereséget szenvedve (Nyírsuli) hagyhatták el a pályát. Akárcsak a fiatalabbaknál, itt is kiélezett találkozóra van kilátás.

2014.10.05. (vasárnap)
Múcsony

U-21: 11:00 Putnok FC – Mezőkövesd
U-17: 13:00 Sajóvölgye Focisuli – Mezőkövesd

Sok sikert kívánunk csapatainknak a hétvégéhez!


Megosztás a Facebook-on

Régebbi hírek:

Feltöltés alatt!