Együttműködő partnereink:

DVTK

KBSC

Putnok FC

Bánhorváti SE

pfla.hu
Sajóvölgye Focisuli
együttműködő partnerének,
a Puskás Akadémia
hivatalos honlapja


A JÁTSZI FOCI
a Sajóvölgye Focisuli tehetségkutató és tömegsport tagozataként működő mozgalom.
Fontos tudnivalók: link


hotellukacs.hu
Hotel Lukács

HÍREK

U-14: Vereség Békéscsabán

2014-10-05 12:13:50
U-14: Vereség BékéscsabánNehéz körülmények között lépett pályára U-14-es csapatunk is Békéscsabán. A pálya talaja rendkívül mély volt, az eső pedig megállás nélkül szakadt.

Kócsi József csapata sem kezdte jól a találkozót, hiszen egy buta hiba után már a 2. percben előnyhöz jutottak a hazaiak. A 11. és 14. percekben a vendéglátók újabb két gólt szerezve már 3-0-ra vezettek. A 34. és 36. percben megint 2 perc alatt kapott két gólt csapatunk, így a szünetben 5-0 állt a képzeletbeli eredményjelzőn.

A 2. játékrészt nem kezdte rosszul csapatunk, de sajnos hiába jutottunk el az ellenfél kapujáig, veszélyes szituációt nem sikerült kialakítani. A hazaiak ellenben az 55. és 57. percben megint 2 perc alatt szereztek 2-őt. A mérkőzés utolsó perceiben ismét betalált a viharsarki alakulat kialakítva a 8-0-s végeredményt.

Békéscsaba – Sajóvölgye Focisuli 8-0 (5-0)

SVF SE: Zádori, Kovács, Magyar, Ádám, Jobbik, Tornai, Nagy, Mészáros, Bóna, Szegedi, Kovács Ruben
cserejátékosok: Balogh, Divinszki, Csáki

Kócsi József: Mindkét félidőben voltak rövid periódusaink, ahol nem játszottunk alárendelt szerepet, de a mérkőzés nagy részében fölényben játszottak a hazaiak, és megérdemeleten nyerték meg a találkozót.
További részletek >>>

Megosztás a Facebook-on

Régebbi hírek:

Feltöltés alatt!